Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υψηλές θερμοκρασίες με προβλήματα ύδρευσης στον Κένταυρο

Υψηλές θερμοκρασίες με προβλήματα ύδρευσης στον Κένταυρο

0

Κάτοικος της περιοχής τονίζει ότι οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα


Κάτοικος του Κενταύρου στην περιοχή του Δήμου Μύκης γνωστοποιεί πως στην περιοχή αυτή εμφανίζονται σοβαρά προβλήματα ύδρευσης ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου με τις υψηλές θερμοκρασίες.

«Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετές ημέρες παρατηρούνται διακοπές στην υδροδότηση της περιοχής, με αποκορύφωμα τη Δευτέρα 11/6/24, όταν ο οικισμός έμεινε χωρίς νερό για ολόκληρη την ημέρα. Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση στους κατοίκους, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες της εστίασης, οι οποίοι αδυνατούν να προσφέρουν τα προϊόντα τους και να ασκήσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους, με αποτέλεσμα να υφίστανται σημαντικές οικονομικές απώλειες», όπως σημειώνει ακολούθως.

Τέλος, με δυσαρέσκεια τονίζει ότι οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα, ενώ η τελευταία ανακοίνωση αναφέρει ότι ο οικισμός του Κενταύρου θα παραμείνει χωρίς νερό από τις 11:00 έως τις 19:00 καθημερινά, μέχρι να βρεθεί λύση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τους πρωτοετείς φοιτητές 

30 υποτροφίες ύψους από 15.000€ έως 25.000€ σε φοιτητές με κοινωνικές και οικονομικές δυσκ…