Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Βιολογικά: Μέχρι και τις 16 Ιουνίου τα αιτήματα τροποποίησης και μεταβίβασης

Βιολογικά: Μέχρι και τις 16 Ιουνίου τα αιτήματα τροποποίησης και μεταβίβασης

0

Αφορά τους δικαιούχους του μέτρου των Βιολογικών που βρίσκονται στο τρίτο έτος εφαρμογής της δράσης


Προθεσμία έως και τις 16 Ιουνίου 2024 έχουν οι δικαιούχοι του μέτρου των Βιολογικών που βρίσκονται στο τρίτο έτος εφαρμογής της δράσης, προκειμένου να υποβάλουν φέτος αίτημα τροποποίησης το οποίο θα αφορά στα επόμενα έτη εφαρμογής της κάθε δράσης και θα ισχύει μέχρι τη λήξη των δεσμεύσεών του.

Σύμφωνα με τροποποιητική της εγκυκλίου για τον καθορισμό των διαδικασιών ανάκλησης και τροποποίησης των αποφάσεων ένταξης των δικαιούχων όλων των δράσεων της πρόσκλησης του μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του έτους 2022:

«Ο δικαιούχος δύναται να υποβάλει μέσω του ΠΣ ένα και μόνο αίτημα τροποποίησης ανά έτος εφαρμογής κατά το χρονικό διάστημα από 1 ης Απριλίου έως και τη 15η Μαΐου κάθε έτους, το οποίο θα αφορά στα επόμενα έτη εφαρμογής της κάθε δράσης και θα ισχύει μέχρι τη λήξη των δεσμεύσεών του. Κατ’ εξαίρεση για το 3ο έτος εφαρμογής το χρονικό διάστημα ορίζεται από 1ης Απριλίου έως και τη 16η Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον εγκριθεί το αίτημα του δικαιούχου, εφαρμόζονται κυρώσεις όπου προβλέπεται».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε θέση ετοιμότητας ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας Ξάνθης

«Στα χέρια της» το επικαιροποιημένο σχέδιο εκκένωσης της Παλιάς Πόλης – Πρέπει να ενημερωθ…