Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θλίψη για το πολύνεκρο δυστύχημα στην Ξάνθη

Θλίψη για το πολύνεκρο δυστύχημα στην Ξάνθη

0

Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες νεαρής ηλικίας που επέβαιναν στο ΙΧ έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ επτά είναι οι τραυματίες


Εκτός κινδύνου το πέμπτο άτομο και συνοδηγός του ΙΧ – Κόπηκε στα δύο το όχημα


Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου στους Τοξότες και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες νεαρής ηλικίας που επέβαιναν στο ΙΧ έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ επτά είναι οι τραυματίες.

Από την Χαλκίδα τα τρία θύματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες επιβαίνοντες στο όχημα, ήταν από τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στην Ξάνθη για επαγγελματικό ταξίδι σε γνωστή βιομηχανία. Σχετικά με τις κοπέλες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, η μια ήταν φοιτήτρια που σπουδάζει στη Κομοτηνή και έχει καταγωγή από τη Χαλκίδα ενώ η άλλη κοπέλα είναι αλλοδαπή και ζει στη Ξάνθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο. Η τραγική σύμπτωση στο δυστύχημα είναι ότι το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας γνωστής βιομηχανίας, από τη βραδινή βάρδια.

Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και «καρφώθηκε» στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να διαλυθεί. Από τη σύγκρουση επέζησε ο συνοδηγός, που τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σίδερων η οποία σύρθηκε στον δρόμο για περισσότερα από 150 μέτρα.

Για το περιστατικό έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους πέντε επιβάτες του αυτοκινήτου και ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σφοδρή αντίδραση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου για τον ενδεχόμενο χαρακτηρισμό του σχολείου ως Πειραματικό

Ενημερώνουν για όσα συζητήθηκαν με την διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εξηγούν …