Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Την Παρασκευή στις 13:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2024

Την Παρασκευή στις 13:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2024

0

Με τρεις τρόπους μπορεί κάποιος να δει τους βαθμούς του


Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2024 θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπ. Παιδείας στη 1 το μεσημέρι. Κάποιος μπορεί να δει τους βαθμούς του με τρεις τρόπους.

Οι βαθμολογίες των μαθημάτων θα αναρτηθούν στα λύκεια σε εκτυπωμένες καταστάσεις, που περιλαμβάνουν τους κωδικούς και τους βαθμούς των υποψηφίων. Παράλληλα, οι βαθμοί θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/ και ταυτόχρονα θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Για τις περιπτώσεις πάντως που κάποιος υποψήφιος, πάει στο σχολείο για να δει τους βαθμούς του και δεν έχει τον κωδικό του, οι Διευθυντές/ντριες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ,θα γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που τους έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων. Πάντως οι απόφοιτοι των λυκείων πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρώιμες για την εποχή όλες οι καλλιέργειες

Έως και 30 μέρες – Τον Ιούνιο τέλειωσαν τα αλώνια   Για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή με τ…