Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σφοδρή κριτική στον Κασσελάκη από Ραγκούση

Σφοδρή κριτική στον Κασσελάκη από Ραγκούση

0

Ο Γιάννης Ραγκούσης αμφισβήτησε ευθέως τον Στέφανο Κασσελάκη και υποστήριξε πως αν είχε δείξει τον πολιτικό του εαυτό, δεν θα είχε εκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ


Σφοδρή κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη άσκησε ο Γιάννης Ραγκούσης, όντας ένας από τους 87 υπογράφοντες την επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή τη στιγμή τίθεται ζήτημα επιλογών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (28/06).

«Θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως κίνηση αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη η κοινή επιστολή που έστειλαν 87 στελέχη και βουλευτές του κόμματος» ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, ενώ όπως υπογράμμισε «δεν θα είχε εκλεγεί αν είχε δείξει τα πραγματικά πιστεύω του πριν από τις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε πως “όσοι τον ψήφισαν, δεν είχαν την πλήρη εικόνα του».

«Αν ανοίξει ζήτημα ηγεσίας, θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα… Αν πάμε σε εκλογές, θα λάβει τις μισές ψήφους από όσες είχε πάρει», είπε και συνέχισε, δηλώνοντας: «Αν συνεχίσει, θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχεδιάζεται η μετεγκατάσταση του 212 Κινητού Χειρουργικού Νοσοκομείο Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) στο Νοσοκομείο Ξάνθης;

Ερώτηση ΚΚΕ στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υγείας μετά το έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτι…