Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σ. Φάμελλος από Ξάνθη: ««Η αποχή είναι συγχωροχάρτι στον κ. Μητσοτάκη»

Σ. Φάμελλος από Ξάνθη: ««Η αποχή είναι συγχωροχάρτι στον κ. Μητσοτάκη»

0

Συνάντησε τοπικούς φορείς της αγοράς και πραγματοποίησε ομιλία στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης το Σάββατο 1 Ιουνίου


«Στην Ξάνθη υπάρχει έντονη αμφισβήτηση της επιβίωσης της υπαίθρου, η οποία αποτελεί απομάκρυνση από τα ευρωπαϊκά δεδομένα», τόνισε ο κ. Φάμελλος στο «Ε»


Τα πολυάριθμα προβλήματα που ταλανίζουν την Ξάνθη διαπίστωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος σημείωσε κατά τη δήλωση του, ότι «απομακρύνουν την Ελλάδα από τα ευρωπαϊκά δεδομένα».

Κατά την επίσκεψη του, ο κ. Φάμελλος επισκέφθηκε την τοπικά αγορά, μίλησε με πωλητές και παραγωγούς ενώ στη 13:00 παρέθεσε ομιλία μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την Ξάνθη, Γρηγόρη Στογιαννίδη.



Σ. Φάμελλος: «Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να αποτελέσει την προοδευτική διέξοδο»

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε στο «Ε» τονίζοντας ότι «πρώτος μας στόχος ήταν η αγορά της Ξάνθης καθώς μιλήσαμε με τους εμπόρους, τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές, οι οποίοι ανησυχούν έντονα για την μείωση της αγοραστικής δύναμης» ενώ πρόσθεσε ότι η περιοχή «βασανίζεται από την έλλειψη σιδηροδρομικής σύνδεσης, και απαξίωσης της πρωτοβάθμιας υγείας που συμπληρωματικά με το χαμηλό επίπεδο κατανάλωσης δημιουργούν τις συνθήκες ώστε να αμφισβητείται έντονα η επιβίωση της υπαίθρου, η οποία αποτελεί απομάκρυνση από τα ευρωπαϊκά δεδομένα».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι το βασικό επίδικο των επερχόμενων ευρωεκλογών είναι το αν η Ελλάδα θα προσεγγίσει την Ευρώπη ή «αν θα απομακρυνθεί από αυτήν όπως κάνει συνεχώς ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς έχουμε μια επεξεργασμένη πρόταση, η οποία δίνει χαμηλότερο Φ.Π.Α. και φόρο κατανάλωσης και καταπολεμά την αισχροκέρδεια και το σημαντικότερο: μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα».

Σχολιάζοντας τα αναμενόμενα ποσοστά αποχής, ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι η αποχή είναι «συγχωροχάρτι στον κ. Μητσοτάκη, όπως επίσης μια ακροδεξιά καταγγελία δεν βγάζει πουθενά, είναι μια τυφλή κραυγή».

«Χρειαζόμαστε μία προοδευτική διέξοδο και όπως μας δείχνουν τα δεδομένα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να αποτελέσει αυτή τη διέξοδο», ανέφερε.


Από δεξιά προς τα αριστερά: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Ξάνθης Τάσος Καραδέδος, το μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Χατζηθεοδώρου και ο πρόεδρος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος,

Γρ. Στογιαννίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θέλει μία Ευρώπη της ειρήνης»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γρηγόρης Στογιαννίδη προλόγισε τον κ. Φάμελλο αναφερόμενος στην άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και τόνισε ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να σταθεί ανάχωμα στις ακραίες ιδεολογίες.

«Η Ε.Ε. θα πρέπει να στηρίξει τα εργατικά δικαιώματα, το κοινωνικό κράτος και το κράτος δικαίου. Παράλληλα, θα πρέπει να μειωθούν οι εξοπλιστικές δαπάνες καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ευρώπη της ειρήνης και όχι μία φιλοπόλεμη Ε.Ε. Οραματιζόμαστε μία Ευρώπη, η οποία θα παίρνει πρωτοβουλίες και θα είναι αυτόνομη όσον αφορά την εξωτερική της πολιτική», τόνισε.

Ο κ. Στογιαννίδης υπογράμμισε ότι για να τα πετύχουμε όλα αυτά, πρέπει να πούμε όχι στην αποχή και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να προσέλθουν την Κυριακή 9 Ιουνίου στις κάλπες.



 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Παύλος Μαραγκός
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έπαινοι αλλά και …υπόνοιες για το ΣΒΑΑ

Ανακοινώσεις Φανουράκη με υπόνοιες για αναθέσεις μη σύννομες και εμπλοκή δημοτικού συμβούλ…