Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πολύνεκρο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς στην π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας

Πολύνεκρο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς στην π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας

0

ΙΧ συγκρούστηκε σφοδρά με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους βιομηχανίας

Δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα επιχείρησαν στο σημείο. Ένας σοβαρά τραυματίας, επιβάτης του ΙΧ και τρεις ακόμη από το λεωφορείο

 

Μία νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής στην Ξάνθη, όταν ΙΧ που επέβαιναν πέντε νεαρά άτομα συγκρούστηκε μετωπικά με σφοδρότητα με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους τοπικής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους πέντε νεαρούς (3 αγόρια και 2 κορίτσια) που επέβαιναν στο ΙΧ οι τέσσερις σκοτώθηκαν ενώ ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Η Πυροσβεστική σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκαν, 2 γυναίκες και 2 άντρες, από ΙΧΕ όχημα, συνέπεια τροχαίου, στο ύψος του 11ου χλμ της Π.Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το xanthi2.gr, οι άνδρες επιβαίνοντες στο όχημα, προέρχονται από τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στην Ξάνθη για επαγγελματική υποχρέωση σε γνωστή βιομηχανία. Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο. Τραγική σύμπτωση ότι το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας βιομηχανίας! Δύο επιβάτιδες του λεωφορείου τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν επίσης στο Νοσοκομείο.

 

*Φωτογραφία από τη Φωνή της Ξάνθης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύλληψη έξι μελών ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων «Καζίνο Θράκης»

Καταγγέλλει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης Η Ένωση Ιδιωτικών Υπ…