Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παύλος Γερουλάνος: Θα ανακοινώσω αν θα είμαι υποψήφιος όταν ανοίξει η διαδικασία

Παύλος Γερουλάνος: Θα ανακοινώσω αν θα είμαι υποψήφιος όταν ανοίξει η διαδικασία

0

Ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ δήλωσε ότι η συζήτηση για τα ονόματα δεν ωφελεί το ΠΑΣΟΚ και θα ανακοινώσει αν θα είναι υποψήφιος όταν ξεκινήσει η διαδικασία


Στα εσωκομματικά ζητήματα στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Συνδέσεις» του ΕΡΤNEWS, σημειώνοντας ότι η συζήτηση γύρω από τα ονόματα δεν ωφελεί το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή και πρόσθεσε πως όταν ξεκινήσει η διαδικασία, θα ανακοινώσει αν θα είναι υποψήφιος. Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη να αλλάξει η ηγετική ομάδα του κόμματος για να αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει τις προτάσεις του.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η ονοματολογία αυτή τη στιγμή είναι επιζήμια γιατί η διαδικασία δεν έχει αρχίσει ακόμα: «η ονοματολογία αυτή τη στιγμή δεν κάνει καλό στο ΠΑΣΟΚ. Και το λέω αυτό διότι δεν έχει αρχίσει ακόμα μια τέτοια διαδικασία. Πιστεύω ότι τα ονόματα πρέπει να πέσουν στη μάχη όταν ξεκινήσει η διαδικασία. Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το κάνω από σεμνοτυφία. Το κάνω γιατί αν χάσουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα τα οποία οφείλουμε να αλλάξουμε στο ΠΑΣΟΚ, τότε θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι έτσι.»

«Χρειάζεται να επικαιροποιήσουμε το σχέδιο μας. Έχουμε καλές προτάσεις, αλλά δεν κουμπώνουν σε θέσεις, δεν κουμπώνουν σε όραμα. Χρειάζεται να αλλάξουμε την ηγετική μας ομάδα για να πείσουμε ότι αυτά που λέμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη. Την οργάνωση του κόμματος για να μπορέσουν αυτά τα μηνύματα να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, την επικοινωνία μας. »Αυτά είναι όλα θέματα τα οποία πρέπει να τα δούμε από την αρχή[…]».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύσκεψη για την πυροπροστασία με συμμετοχή όλων των πολιτικών φορέων ΑΜΘ

Η σύσκεψη συγκαλείται από τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης…