Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ανέλαβε την ευθύνη στο Πολιτικό Συμβούλιο

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ανέλαβε την ευθύνη στο Πολιτικό Συμβούλιο

0

«Το κόμμα είχε αρρυθμίες» ανέφερε μεταξύ άλλων και μίλησε για όλα εκείνα που δεν δούλεψαν με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ ν’ αυξήσει ελάχιστα τα ποσοστά του


Με καθυστέρηση μιας ώρας, σε ώρα ΠΑΣΟΚ δηλαδή, άρχισαν χθες οι εργασίες του Πολιτικού Συμβουλίου στη Χαριλάου Τρικούπη.

Από τους πρώτους που έφτασαν στην έδρα του κόμματος ήταν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο βουλευτής Αρκαδίας ανήκει στην ομάδα που έχουν αμφισβητήσει ανοικτά τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη κι έχει ζητήσει την προσφυγή στη βάση για την εκλογή νέας ηγεσίας.

Ακολούθως έφτασε στα γραφεία ο Χάρης Καστανίδης, προτού στις 12:45 διαβεί την κεντρική είσοδο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Είχαν ήδη συγκεντρωθεί τα περισσότερα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και πέντε λεπτά μετά κατέβηκε στον χώρο και ο πρόεδρος Νίκο Ανδρουλάκης, ο οποίος πήρε θέση δίπλα στον εκπρόσωπο Τύπου, Θανάση Γλαβίνα.

Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν από το πρωί στο γραφείο του και είχε επαφές με συνεργάτες του.

Στην πρώτη σειρά των θέσεων κάθισε ο (τουλάχιστον για την ώρα) γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Τελευταίος στη Χαριλάου Τρικούπη, κι ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία, μπήκε στην αίθουσα ο Αντώνης Σαουλίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου από τη Θεσσαλονίκη.

Άπαντες καταφθάνοντας στα γραφεία μιλούσαν για την ανάγκη ηρεμίας και νηφαλιότητας μετά από την ένταση και τις αντεγκλήσεις των προηγούμενων ημερών.

Ανδρουλάκης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα»

Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόλαβε τους επικριτές του και στην τοποθέτησή του ανέλαβε κάθε ευθύνη που του αναλογεί για το αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές.

«Το κόμμα είχε αρρυθμίες» ανέφερε μεταξύ άλλων και μίλησε για όλα εκείνα που δεν δούλεψαν με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ ν’ αυξήσει ελάχιστα τα ποσοστά του, να μην καρπωθεί από τη φθορά της ΝΔ και να παραμείνει τρίτη δύναμη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύσκεψη για την πυροπροστασία με συμμετοχή όλων των πολιτικών φορέων ΑΜΘ

Η σύσκεψη συγκαλείται από τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης…