Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης είναι εδώ και αυτή τη χρονιά

Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης είναι εδώ και αυτή τη χρονιά

0

Θα πραγματοποιηθούν από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου


Δημοσιεύτηκε η αφίσα των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2024 που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 31 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου 2024. Προς ώρας δεν έχει δημοσιευτεί το αναλυτικό πρόγραμμα, ενώ ο δήμος είναι σε φάση προετοιμασίας.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

«Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης επιστρέφουν δυναμικά και από τις 31 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γεμάτες πολιτισμό, παράδοση και ψυχαγωγία. Το φετινό φεστιβάλ θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά ένα μαγευτικό ταξίδι στην καρδιά της ιστορικής Ξάνθης, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την πολιτιστική κληρονομιά και τη ζωντάνια της πόλης.

Η αφίσα των Γιορτών Παλιάς Πόλης αντικατοπτρίζει με ευφάνταστο τρόπο τον χαρακτήρα του φεστιβάλ. Με την χρήση ζωηρών χρωμάτων και αφηρημένων σχημάτων, αποτυπώνει την αρμονία ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη δημιουργικότητα. Τα τρία κεντρικά σύμβολα – ένα παραδοσιακό σπίτι, ένα μουσικό όργανο και ένα ανθρώπινο πρόσωπο – αναδεικνύουν την πολιτιστική πολυμορφία και την καλλιτεχνική έκφραση που θα κυριαρχήσουν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων».


Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Europe Direct ΑΜΘ γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής κι ανοίγει την αυλή του

Live με τους «Μπουκοβίνους» σήμερα το απόγευμα   Το επιβλητικό αρχοντικό που στεγάζει…