Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εκλογές Οι απολογισμοί και τα μεγάλα «ευχαριστώ» των υποψήφιων ευρωβουλευτριών από την Ξάνθη

Οι απολογισμοί και τα μεγάλα «ευχαριστώ» των υποψήφιων ευρωβουλευτριών από την Ξάνθη

0

Μετά το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης, η Νουρτζάν Σούλογλου της ΝΔ, η Κατερίνα Πλέσια-Ευσταθοπούλου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και η Αννέτα Τσελεπή της Νέας Αριστεράς ευχαρίστησαν τους πολίτες που τις προτίμησαν


Η υποψήφια ευρωβουλεύτρια της ΝΔ Νουρτζάν Σούλογλου, με δημοσίευση στα social media της, κάνει τον απολογισμό της και ευχαριστεί όσους την στήριξαν.

«Κλείνοντας αυτήν τη σημαντική πολιτική και προσωπική περιπέτεια, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπειρία που ζήσαμε μαζί. Αυτό το ταξίδι δεν ήταν απλώς μια σειρά από πολιτικές εκδηλώσεις και συζητήσεις, αλλά μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε στην καρδιά και το μυαλό της κοινότητάς μας.

Κάθε στάση, κάθε συνάντηση, με έφερε πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες των πολιτών μας. Αυτό το ταξίδι με δίδαξε όχι μόνο για τις πολιτικές προκλήσεις, αλλά και για τις προσωπικές μου δυνατότητες και αναζητήσεις.

Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας. Σας υπόσχομαι ότι αυτό το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζουμε να καλλιεργούμε την ελπίδα και την αλλαγή, τόσο στον πολιτικό όσο και στο προσωπικό μας βίο.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

  1. K. Πλέσια-Ευσταθοπούλου: «Η επομένη μέρα μας βρίσκει ενωμένους για τη διαφύλαξη του κοινού Ευρωπαϊκού μας οικοδομήματος»

Η Κατερίνα Πλέσια-Ευσταθοπούλου, με τη σειρά της, ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ.

«Ένα ταξίδι δημιουργικό φθάνει στο τέλος του και σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά για την στήριξη σας σε αυτό μας τον αγώνα!

Η επομένη μέρα μας βρίσκει ενωμένους για τη διαφύλαξη του κοινού Ευρωπαϊκού μας οικοδομήματος! Δεσμεύομαι να διατηρήσω την ειλικρινή σχέση που δημιουργήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες γιατί,

Μαζί Δημιουργούμε Καλύτερα!»

Αν. Τσελεπή: «Ευχαριστώ τους 97.554 που επέλεξαν τη Νέα Αριστερά να τους εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή»

H πολιτικός μηχανικός Αννέτα Τσελεπή δήλωσε ότι είναι περήφανη για την συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς παρότι «ο αγώνας μας δεν δικαιώθηκε και η άνοδος της ακροδεξιάς δεν απετράπη».

«Είμαι περήφανη που συμμετείχα ως υποψήφια με τη Νέα Αριστερά σε αυτές τις Ευρωεκλογές. Είμαι περήφανη για τη χρονική συγκυρία καθώς ήταν, ίσως, η πιο σημαντική εκλογική αναμέτρηση και η στιγμή κατά την οποία η χώρα και η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειαζόταν προοδευτικούς ανθρώπους να βάλουν πλάτη και να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την άνοδο της ακροδεξιάς. Είμαι περήφανη για το γεγονός ότι διάλεξα τη σωστή πλευρά της ιστορίας και συμμετείχα σε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτιζόταν από ανθρώπους της εργασίας και των κινημάτων με καθαρά χέρια. Δυστυχώς, ο αγώνας μας δεν δικαιώθηκε και η άνοδος της ακροδεξιάς δεν απετράπη. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι και κινητοποιήσαμε έστω και λίγους/ες, συστηθήκαμε και από αύριο θα συνεχίσουμε τον αγώνα όλοι μαζί!

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τους φίλους και τις φίλες, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, τους συνεργάτες και τις συνεργάτριες, την οικογένειά μου που με στήριξαν και ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα με αποτέλεσμα να βρίσκομαι στην 1η θέση του Ν. Ξάνθης και την 3η θέση του Ν. Πέλλας αλλά και τους 2.500 ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους πανελλαδικά.

Περισσότερο, όμως, ευχαριστώ τους 97.554 που επέλεξαν τη Νέα Αριστερά να τους εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή. Θέλω να ξέρουν ότι η ψήφος τους, όχι μόνο, δεν πήγε χαμένη αλλά αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα και θα ορίσει τις εξελίξεις και το μέλλον της αριστεράς.

Η αριστερά που θέλουμε, η αριστερά που θα κερδίσει την ακροδεξιά, η αριστερά που θα εμπνεύσει, η αριστερά που θα πετύχει κοινωνική δικαιοσύνη είναι ριζοσπαστική, προοδευτική και δημοκρατική!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκλογές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ξάνθη τη Δευτέρα ο Παύλος Γερουλάνος

Θα συναντηθεί με μέλη του κόμματος και φίλους στο Κυβερνείο Την Ξάνθη θα επισκεφθεί τη Δευ…