Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με ξεχωριστές βραβεύσεις η απονομή του πρωταθλήματος στον ΑΟΞ & η τελετή λήξης της σεζόν στην Ακαδημία!

Με ξεχωριστές βραβεύσεις η απονομή του πρωταθλήματος στον ΑΟΞ & η τελετή λήξης της σεζόν στην Ακαδημία!

0

Το απόγευμα της Τρίτης


 

Γέμισε χαρούμενες φωνές των πιτσιρικάδων της Ακαδημίας του ΑΟΞ το απόγευμα της Τρίτης(25/6) οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Le Chalet για το φινάλε της σεζόν και παράλληλα την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή της Β1 στην Ανδρική ομάδα του ΑΟΞ που σε μια σεζόν που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία καθώς είναι η χρονιά της επανεκκίνησης και αντεπίθεσης του συλλόγου.

Πριν την απονομή τιμήθηκαν 5 παιδιά της Ακαδημίας για την τυπικότητα τους στις προπονήσεις της Ακαδημίας με τις απονομές να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας Εργκιούλ Κιούρτ, Κώστας Κουτσομιχάλης, Παναγιώτης Αραμπατζής. Θωμάς Βαφειάδης και Τόλης Κιαχίδης.

Ακολούθησαν μια πολύ ξεχωριστή βράβευση καθώς η ομάδα του ΑΟΞ θέλησε να τιμήσει δύο παιδιά που δεν έχουν χάσει αγώνα της ομάδας και είναι πάντα στο πλευρό των παικτών της ομάδας, ο λόγος για τους Ιζέτ Μπουρμπούν και Αναστάση Ρετσελά που παρέλαβαν μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών σαν ένα μικρό ευχαριστώ για την στήριξη τους. Με το Νίκο Μελισσόπουλο μάλιστα να χαρίζει και το μετάλλιο στον μικρό Αναστάση.

Ακολούθως οι παίκτες του ΑΟΞ που ήταν παρόντες, απουσίαζαν και κάποιοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τα μέλη της ΕΠΣ Ξάνθης Λάζαρο Καλεντερίδη, Γιάννη Παπατζή και Ειρήνη Γαλαχουσίδου με τον Πρόεδρο της Ένωσης, Γιάννη Δαλακούρα να απονέμει στον αρχηγό της ομάδας Απόστολο Κιαχίδη το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Με το φινάλε άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική χρονιά οπού φυσικά και στόχος θα είναι ο ΑΟΞ να είναι πρωταγωνιστής με φόντο την επιστροφή του συλλόγου σε Εθνικά πρωταθλήματα.

Πηγή: sports addict

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζουν μαζί Λεύκιππος και Δημήτρης Καλαμπάκας!

Την ανανέωση της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους και πιο έμπειρους παίκτες του γνω…