Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με εθελοντική αιμοδοσία τιμά η Ξάνθη την παγκόσμια ημέρα εθελοντή

Με εθελοντική αιμοδοσία τιμά η Ξάνθη την παγκόσμια ημέρα εθελοντή

0

Θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 14 Ιουνίου από τις 09:00 έως και 17:00 στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης


Οι εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη με μία μαραθώνια αιμοδοσία, την τεσσαρακοστή όγδοη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 από τις 09:00 έως και 17:00 στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Διευκρινίζεται ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων και με τη συμπαράσταση της Ένωσης Συνοριακών Αστυνομικών Ξάνθης.

Επίσης, υποστηρίζουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Ξάνθης, ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» Ξάνθης και ο  Σύλλογος  Αιμοδοσίας Συνοριακών Φυλάκων.

Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

Πιστοποιημένοι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», θα εγγράφουν νέους εθελοντές και θα συλλέγουν δείγματα για δότες μυελού των οστών μέσω ενός απλού δείγματος σάλιου για λογαριασμό του Κέντρου Δοτών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιο «φιλική» πόλη ζητούν τα ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, Μποζ Ερσίν μεταφέρει το κλίμα της συνάν…