Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στην Ξάνθη

Ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στην Ξάνθη

0

Τρεις 17χρονες έστησαν καρτέρι έξω από το σχολείο σε δύο 16χρονες συμμαθήτριές τους και τις επιτέθηκαν


Είχε προηγηθεί καβγάς – Έγινε καταγγελία και συλλήψεις των ανηλίκων – Συνελήφθησαν και οι γονείς τους


Τις διαφορές τους με άσκηση βίας επέλεξαν να λύσουν ανήλικα κορίτσια μαθήτριες του ίδιου Γυμνασίου Λυκείου στην Ξάνθη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μία 17χρονη καβγάδισε έντονα με μία 16χρονη και τη συνομήλικη φίλη της.

Ωστόσο όπως φάνηκε η ένταση δεν εκτονώθηκε και η 17χρονη μαζί με άλλες τρεις συνομήλικές της επιτέθηκαν στις δύο 16χρονες.Κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια ενώ στην επίθεση συμμετείχε και μία ακόμη άγνωστη νεαρή κοπέλα φίλη τους.

Τις έστησαν καρτέρι έξω από το σχολείο και τις επιτέθηκαν

Τα δύο 16χρονα κορίτσια που δέχτηκαν την επίθεση κατήγγειλαν στην Αστυνομία Ξάνθης την Δευτέρα 3 Ιουνίου του 2024, ότι δέχθηκαν επίθεση έξω από σχολείο υποδεικνύοντας ως δράστριες τις τρεις 17χρονες και την φίλη τους.

Τα τρία κορίτσια που τους επιτέθηκαν συνελήφθησαν, ενώ η άγνωστη νεαρή αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όλες αφέθηκαν ελεύθερες, μετά από απόφαση εισαγγελέα.

Παράλληλα συνελήφθησαν οι γονείς τους που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Σ’ ότι αφορά τα αίτια αφορούν προσωπικές διαφορές.

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων. Να σημειώσουμε ότι το φαινόμενο παρουσιάζει αυξητικές τάσεις πανελλαδικά. Είναι ενδεικτικό ότι μέσα στον Μάιο σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της νεανικής παραβατικότητας και της βίας μεταξύ ανηλίκων, με σκοπό την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των ίδιων αλλά και των γονέων τους σε όλη την επικράτεια, έχουν πραγματοποιηθεί:

  • 500 – έλεγχοι ατόμων,
  • 328 – προσαγωγές,
  • 120 – συλλήψεις, ενώ
  • βεβαιώθηκαν -234- παραβάσεις.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιορτάζουν την Κυριακή οι Απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Εκδηλώσεις από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθη…