Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Καταδικάζουν σε απραξία το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης

Καταδικάζουν σε απραξία το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης

0

Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης, Παρθενόπη Κελτσίδου επιρρίπτει ευθύνες στους συστηματικά απόντες συμβούλους


«Εγώ ως πρόεδρος αισθάνομαι υπόλογη για αυτή την κατάσταση την στιγμή που οι δημότες μάς καταθέτουν τα προβλήματά τους κι εμείς δεν μπορούμε να τα επιλύσουμε», τονίζει στο «Ε»


Δεν πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης την Τετάρτη 19 Ιουνίου καθώς για τρίτη συνεχόμενη φορά υπήρξε αναβολή.

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζεται πως είχαν τεθεί ως θέματα ημερησίας διάταξης η έκφραση γνώμης για τη δημιουργία δύο θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ επί της Λεωφόρου Στρατού 82 και επί της Δημοκρίτου 29Α και κατάργηση των αριστερών στροφών στις οδούς Κλεμανσώ και Μιαούλη, όπως επίσης και η πρόταση για δημιουργία ομάδων εθελοντισμού.


Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης Πέπη Κελτσίδου

Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης, Παρθενόπη Κελτσίδου τονίζει στο «Ε» ότι κάποιοι σύμβουλοι απουσιάζουν συστηματικά, δεν ανταποκρίνονται με αποτέλεσμα να αναβάλλεται συνεχώς η διαδικασία.

«Εγώ ως πρόεδρος αισθάνομαι υπόλογη για αυτή την κατάσταση την στιγμή που οι δημότες μάς καταθέτουν τα προβλήματά τους κι εμείς δεν μπορούμε να τα επιλύσουμε. Όπως φαίνεται δεν υπάρχει διάθεση από μέρους των τοπικών συμβούλων να παραγάγουν αποτελέσματα», όπως τονίζει.

Επισημαίνει πως και η ίδια είναι σε θέση να κατανοήσει ότι κάποια στιγμή μπορεί να λείψει κάποιος, να του τύχει κάτι έκτακτο, ωστόσο θεωρεί απαράδεκτο και αδιανόητο όταν αυτό γίνεται συστηματικά από ορισμένους.

«Όλα δείχνουν πως κάποιοι σύμβουλοι ενδεχομένως δεν θέλουν να συσταθεί εθελοντική ομάδα, η οποία επί της ουσίας αποτυπώνει ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει μία τοπική κοινότητα για τους δημότες της», όπως η κ. Κελτσίδου υπογραμμίζει καταληκτικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έπαινοι αλλά και …υπόνοιες για το ΣΒΑΑ

Ανακοινώσεις Φανουράκη με υπόνοιες για αναθέσεις μη σύννομες και εμπλοκή δημοτικού συμβούλ…