Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ΕΠΣ Ξάνθης στηρίζει τον Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ

Η ΕΠΣ Ξάνθης στηρίζει τον Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ

0

Έχει τη στήριξη όλων των Ενώσεων της Θράκης


Ο Μάκης Γκαγκάτσης έχοντας πλήρη στήριξη και από τους τρεις Προέδρους των Ενώσεων της Θράκης(Έβρου, Θράκης, Ξάνθης) θα διεκδικήσει το χρίσμα του προέδρου της ΕΠΟ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιουλίου

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε αυτό που ήταν λίγο – πολύ γνωστό εδώ κι αρκετές εβδομάδες στον χώρο του ποδοσφαίρου, ότι δηλαδή θα επιχειρήσει να πάρει την σκυτάλη από τον Τάκη Μπαλτάκο. Η επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του πατέρα του, και πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη και της οικογένειάς του.

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν 38 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις(Η Ένωση Γυναικών έχει διπλή ψήφο), οι οποίες στηρίζουν την υποψηφιότητα Γκαγκάτση στις επερχόμενες εκλογές.

«Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ που με τιμάτε για την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά απέναντι. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι ο εν λόγω αγώνας είναι ομαδικός και όχι προσωπικός, ούτως ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει ένα βήμα μπροστά, ενώ ευχαρίστησε και τον Τάκη Μπαλτάκο για την στήριξή του. Επίσης, σημείωσε ότι με την σημερινή(2/6) συνέλευση η επόμενη μέρα έχει κριθεί και θα πρέπει να αξιολογηθούν οι απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ανέφερε πως δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να γίνει τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμος, ενώ είναι χρέος της εθνικής ομάδας να βρεθεί ξανά σε τελικά μεγάλου τουρνουά. Στην εκδήλωση δίνει το παρόν ο Πρόεδρος ένωσης γυναικών, Αντώνης Κιουρεξίδης, αλλά και η Ένωση προπονητών, Λάμπρος Ανδριόπουλος. Ξεκάθαρα στο πλευρό του Μάκη Γκαγκάτση είναι τόσο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Παντελής Χατζημαρινάκης που αναμένεται μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του SA να είναι και υποψήφιος για την Εκτελεστική, όπως και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας που επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του SA θα είναι υποψήφιος για αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής. Δίπλα στην υποψηφιότητα Γκαγκάτση είναι και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Δαμιανός Γαβριηλίδης με διάθεση προσφοράς στις Επιτροπές που θα καταρτιστούν

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αστέρες του ελληνικού μπάσκετ επισκέφθηκαν το παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

Με αφορμή την παρουσία τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης…