Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Σήμερα το δυνατό φιλικό κόντρα στα «πάντσερ»

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Σήμερα το δυνατό φιλικό κόντρα στα «πάντσερ»

0

Την Τρίτη το παιχνίδι με τη Μάλτα


Η Εθνική Ελλάδας δίνει απόψε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της με την Γερμανία ενώ τη Δευτέρα θα παίξει με τη Μάλτα το τετραήμερο και αυτά θα είναι τα τελευταία παιχνίδια, πριν τα ματς του Nations League τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε ούτε φέτος να βρεθεί στα τελικά του Euro, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Γεωργία, και θα δει ένα ακόμα μεγάλο event από τον «καναπέ».

Οι παίκτες της Εθνικής πέταξαν για τη Γερμανία υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου, που προβιβάστηκε από την Ελπίδων για να αναλάβει ως υπηρεσιακός, μετά την μη ανανέωση του συμβολαίου του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο πρώτος αγώνας είναι κόντρα στην οικοδέσποινα του Euro 2024 Γερμανία και θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου (21:45) στο «Borussia Park» του Μενχενγκλάντμπαχ. Μετά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα την Τρίτη 11/6 (19:00) στην Αυστρία και θα δώσει το τελευταίο της φιλικό πριν τα ματς του Σεπτεμβρίου.

Τότε θα ξεκινήσει το Nations League, που θα αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στα γήπεδα των ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού. Η πρώτη υποχρέωση της Ελλάδας είναι στην «OPAP Arena» κόντρα στη Φινλανδία (7/9) και θα ακολουθήσει τρεις ημέρες αργότερα (10/9) το ματς στην έδρα της Ιρλανδίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αστέρες του ελληνικού μπάσκετ επισκέφθηκαν το παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

Με αφορμή την παρουσία τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης…