Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο τροχαία μετρά η Ξάνθη το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου

Δύο τροχαία μετρά η Ξάνθη το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου

0

Την ζωή του έχασε ο μόλις 20 ετών Αλέξανδρος Σεραφιάς μετά από πρόσκρουση σε πινακίδα πρατηρίου καυσίμων στην Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας, ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση του 21χρονου οδηγού οχήματος που κινούνταν προς την Λεύκη


Δύο τροχαία καταγράφηκαν την Παρασκευή και Σάββατο στην Ξάνθη, στα οποία μάλιστα ενεπλάκησαν άτομα κάτω των 30 ετών.

Θλίψη σκόρπισε στην Ξάνθη η απώλεια του Αλέξανδρου Σερεφιά, ο οποίος κατέληξε σε ηλικία μόλις 20 χρονών, ενώ κρίσιμη παραμένει και η κατάσταση του 21χρονου οδηγού οχήματος που κινούνταν προς τη Λεύκη Ξάνθης.

Στην πρώτη περίπτωση, ο 20χρονος Αλέξανδρος Σερεφιάς έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Μαΐου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με άλλους τρεις νεαρούς προσέκρουσε σε πινακίδα τιμών πρατηρίου καυσίμων στην Ε.Ο. Ξάνθης-Καβάλας. Οι άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Τα αίτια της τραγικής πρόσκρουσης του ΙΧ, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Αλέξανδρος Σερεφιάς και τραυματίστηκαν ο 25χρονος οδηγός και άλλοι δύο νεαροί 20 και 22 χρονών διερευνώνται από την τροχαία που διενεργεί την προανάκριση.

Όσον αφορά στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ένας 21χρονος οδηγός οχήματος που κινούνταν προς τη Λεύκη Ξάνθης, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και ο νεαρός άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν πυροσβεστική και άνδρες του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος είναι σοβαρά τραυματισμένος, έχει υποστεί πιθανότητα κάταγμα αυχένα και παρουσιάζει κινητικά προβλήματα αναφορικά με τα κάτω άκρα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αλεξανδρούπολη: 81χρονος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με μαχαίρι

Ο 81χρονος προέβη σε απόπειρα αυτοχειρίας και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκ…