Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διανομή Συγγραμμάτων: Παράταση έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου

Διανομή Συγγραμμάτων: Παράταση έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου

0

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. διδακτικών συγγραμμάτων


Το Υπουργείο Παιδείας και ο «Εύδοξος» ενημερώνουν ότι ότι παρατείνεται εκ νέου η προθεσμία για τη διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. για το τρέχον εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2023-2024 έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. διδακτικών συγγραμμάτων.

Υπενθυμίζεται η υποχρέωση των εκδοτών, η οποία απορρέει από τη σύμβαση που έχουν συνάψει ηλεκτρονικά με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κατά την εγγραφή τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και τις διατάξεις της υπ’ αριθ. Φ.1/76244/Β3/30-6-2010 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β΄957) καθώς και της υπ’ αριθ. 125766/Ζ1/28-07-2016 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2433), για την αποστολή και διατήρηση επαρκούς αποθέματος αντιτύπων στα σημεία διανομής προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ. Σακελλαροπούλου: «Η Θράκη μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε παράδειγμα προοδευτικής εξέλιξης και συμβίωσης»

Από το βήμα του διήμερου συνεδρίου για την κλιματική κρίση, με τίτλο «Κλιματική Ανθεκτικότ…