Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χρυσό μετάλλιο για το ΔΠΘ στα Health & Safety Awards 2024

Χρυσό μετάλλιο για το ΔΠΘ στα Health & Safety Awards 2024

0

«Η αναγνώριση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση του Πανεπιστημίου στην αριστεία και την καινοτομία στην εκπαίδευση και την έρευνα», τονίζει το ΔΠΘ σε σχετική ανακοίνωση


Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανακοινώνει ότι το έργο Erasmus+ με τίτλο SETOFF στο οποίο το Τμήμα Χημείας είναι ο επικεφαλής εταίρος με επιστημονικά υπεύθυνο τον Επ. Καθηγητή Μιχάλη Χάλαρη, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Health και Safety Culture/Industry Logistics της Ενότητας 3: Δραστηριότητες Εμπέδωσης Κουλτούρας Υγείας και Ασφάλειας / Activities for Building Health και Safety Culture των Health και Safety Awards 2024, ενός καταξιωμένου θεσμού που διοργανώνεται αδιαλείπτως τα τελευταία 10 χρόνια από την BOUSSIAS Events.

«Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση των συλλογικών προσπαθειών όλων των εταίρων και αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Η ομαδική εργασία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για αυτή την επιτυχία. Μέσα από τη συνεργασία και τη σκληρή δουλειά, προάγεται η καινοτομία και η αποτελεσματικότητα, οδηγώντας σε επιδόσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η συνέργεια αυτή δημιουργεί ισχυρότερο και πιο δυναμικό σύνολο, το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση των συνθηκών υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είναι υπερήφανο για την ηγετική του θέση στο έργο SETOFF και για τη σημαντική συμβολή του στη διαμόρφωση πιο ασφαλούς και υγιούς εργασιακής κουλτούρας. Η αναγνώριση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση του Πανεπιστημίου στην αριστεία και την καινοτομία στην εκπαίδευση και την έρευνα», όπως σημειώνει το ΔΠΘ σε σχετική του ανακοίνωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιο «φιλική» πόλη ζητούν τα ΑμεΑ Π.Ε. Ξάνθης

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, Μποζ Ερσίν μεταφέρει το κλίμα της συνάν…