Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Άρης Αβάτου: Συνεχίζει με Κώστα Μπεδρελή και τη νέα σεζόν

Άρης Αβάτου: Συνεχίζει με Κώστα Μπεδρελή και τη νέα σεζόν

0

Ανακοίνωση της ομάδας


Συνεχίζεται για 4η συνεχή χρονιά η συνεργασία του Άρη Αβάτου με τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν στην Γ΄Εθνική καθώς αξιολογήθηκε θετικά από τη διοίκηση της ομάδας κρατώντας την στην κατηγορία χωρίς περιπέτειες.

Θυμίζουμε πως το 2023 ο Άρης είχε τερματίσει στην 7η θέση μαζί με τον Νέστο συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς σε 28 αγώνες και πέρσι στην 5η θέση μαζί με τον Ποσειδώνα και τον Θερμαϊκό σε πρωτάθλημα 34ων αγωνιστικών.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Άρης Αβάτου θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή, για ακόμη μία χρονιά.

Ο Κώστας Μπεδρελής έχει αποδείξει την αξία του καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, οδηγώντας την ομάδα μας σε σημαντικές επιτυχίες και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παικτών μας. Με την καθοδήγησή του, καταφέραμε να επιτύχουμε τον τερματισμό της ομάδας μας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης 2024 αλλά και να παρουσιάζουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό και νεανικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοίκηση της ομάδας, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και το πάθος του προπονητή μας, αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία για ακόμη μία χρονιά και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την ηγεσία του, η ομάδα μας θα συνεχίσει να προοδεύει και να επιτυγχάνει τους στόχους της».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αστέρες του ελληνικού μπάσκετ επισκέφθηκαν το παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

Με αφορμή την παρουσία τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης…