Αρχική Χωρίς κατηγορία Ανακοίνωση για την εισαγωγή φοιτητών από το β’ έτος σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 στις φοιτητικές εστίες στην Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης

Ανακοίνωση για την εισαγωγή φοιτητών από το β’ έτος σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 στις φοιτητικές εστίες στην Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης

0

Αναλυτικά η διαδικασία παραλαβής δωματίου


Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 7617/τ. β΄/31-12-2023) και μετά από εξέταση των υποβληθεισών εμπρόθεσμα αιτήσεων στέγασης  προπτυχιακών φοιτητών/τριών από το Β’  έτος σπουδών για τη στέγασή τους στις Φοιτητικές Εστίες στην Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα  σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες.

Οι νέοι/ες δικαιούχοι/ες φοιτητές/τριες με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας  θα απευθύνονται στο αρμόδιο γραφείο που βρίσκεται μέσα στο χώρο των Φοιτητικών Εστιών στην Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης για την παραλαβή του δωματίου, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 7617/τ. Β΄/31-12-2023, άρθρο 22, παρ. 2) .

Διαδικασία Παραλαβής Δωματίου

Από 02 Σεπτεμβρίου 2024 έως 13 Σεπτεμβρίου 2024,  ο/η κάθε νέος/α δικαιούχος φοιτητής/τρια ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία για τη παραλαβή του δωματίου, που είναι η εξής:

  • Καταθέτει 200 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (που βρίσκεται σε κάθε Δ.Ο.Υ. όλης της Ελλάδος) ως εγγύηση για την τήρηση των όρων διαμονής στις φοιτητικές εστίες του ΔΠΘ ( θα το αναφέρει αυτό στο Τ.Π.Δ.), και  παραλαμβάνει την εγγυητική επιστολή. Όλα τα Ταμεία Παρακαταθηκών και Δανείων  δέχονται την πληρωμή με κάρτα διότι διαθέτουν pos.
  • Συμπληρώνει ένα έντυπο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο επισυνάπτεται στην ανακοίνωση ή θα δίνεται από το Τμήμα Φοιτητικών Εστιών Ξάνθης (Σιμιάνθη Σεμερτζίδου).
  • Την εγγυητική επιστολή την καταθέτει στο Τμήμα Φοιτητικών Εστιών Ξάνθης, για την παραλαβή του δωματίου του/της.

Τέλος και σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. (ΦΕΚ 7617/τ.Β’/31-12-2023 άρθρ.3) ο/η φοιτητής/τρια αφού καταθέσει την εγγυητική επιστολή των διακοσίων (200) ευρώ, υπογράφει :

Συμφωνητικό Διαμονής (Παράρτημα 2 στο ΦΕΚ), στο οποίο δεσμεύεται ρητά ότι θα τηρεί τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δήλωση –Πρωτόκολλο παραλαβής του Δωματίου (Παράρτημα 5 στο ΦΕΚ) με τον εξοπλισμό του.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Γραφείο Φοιτητικών Εστιών Ξάνθης (25410-25585).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με κίνηση και ρυθμό «έκλεισε» τη χρονιά η Σχολή Χορού του Δήμου Ξάνθης

Παρουσιάστηκε στο κατάμεστο υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο στην κεντρική πλατεία της πόλης τ…