Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αλεξανδρούπολη: 81χρονος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με μαχαίρι

Αλεξανδρούπολη: 81χρονος σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με μαχαίρι

0

Ο 81χρονος προέβη σε απόπειρα αυτοχειρίας και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο


Άγρια δολοφονία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη. Λίγο μετά τις 07:00, ένας άνδρας 81 ετών σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του χτυπώντας την 12 φορές με μαχαίρι. Αμέσως μετά, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη. Πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων μεταναστών που είχαν επιστρέψει στη χώρα. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά.

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο, χαρακτήρισε το έγκλημα ως ένα από τα πιο βίαια και σκληρά εγκλήματα που έχει αντιμετωπίσει

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γείτονας των ηλικιωμένων κάλεσε περίπου στις 09:00 τις αστυνομικές Αρχές καθώς θορυβήθηκε από την ένταση που επικρατούσε στο σπίτι του ζευγαριού.

Άμεσα μετέβη περιπολικό στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την 73χρονη Ο 81χρονος, στην συνέχεια, προέβη σε απόπειρα αυτοχειρίας και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής και ιατροδικαστής έχει μεταβεί στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ERT, το ζευγάρι λογομαχούσε συχνά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…