Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βράβευση μαθητών για τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ Ελλάδας-Κύπρου 2023-2024

Βράβευση μαθητών για τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ Ελλάδας-Κύπρου 2023-2024

0

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τη Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

 

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 και ώρα 9:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης η τελετή βράβευσης μαθητών και μαθητριών που έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ Ελλάδας-Κύπρου 2023-2024.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής κο Καμέα Νικόλαο και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Ταρενίδης Αναστάσιος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Γιάνναρου Ελένη, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Στην αρχή έγινε μια σύντομη ενημέρωση από τον υπεύθυνο Φ.Α κο Πέτσιο Αθανάσιο και ακολούθησαν ομιλίες της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Συμβούλου Φ.Α, οι οποίες ανέδειξαν την αξία του «Ευ αγωνίζεσθαι» και των αρχών του αθλητικού ιδεώδους.

Σκοπός της βράβευσης ήταν η ελάχιστη ένδειξη τιμής για όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, που σκόρπισε χαμόγελα και συγκίνηση σε μαθητές και γονείς.

«Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας, που μας έκαναν περήφανους με το ήθος και την συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων», καταλήγει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύλληψη έξι μελών ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων «Καζίνο Θράκης»

Καταγγέλλει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης Η Ένωση Ιδιωτικών Υπ…