Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τελετή αναγόρευσης του Πασχάλη Μιχ. Κιτρομηλίδη σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ

Τελετή αναγόρευσης του Πασχάλη Μιχ. Κιτρομηλίδη σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ

0

Θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 στις 19.20 στο Αμφιθέατρο της Παλαιάς Νομικής Σχολής, στην Κομοτηνή


Τελετή αναγόρευσης του Πασχάλη Μιχ. Κιτρομηλίδη, Ακαδημαϊκού και Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 και ώρα 19.20 στο Αμφιθέατρο της Παλαιάς Νομικής Σχολής, στην Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα

19.20 Προσέλευση του τιμώμενου, των Πρυτανικών Αρχών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Προέδρων των Τμημάτων της Σχολής.

19.30 Έναρξη Τελετής. Προσφώνηση του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ. Φώτιου Μάρη. Προσφώνηση του Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Γερ. Βαρβούνη.

19.50 Έπαινος του τιμώμενου Καθηγητή κ. Πασχάλη Μιχ. Κιτρομηλίδη από τον Καθηγητή του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας κ. Νικόλαο Μαυρέλο.

20.10 Ανάγνωση του Ψηφίσματος από τον Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Γερ. Βαρβούνη.

Περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο και το επιτηβέννιο του Ιδρύματος

από τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ.

Φώτιο Μάρη.

Αναγόρευση του κ. Πασχάλη Μιχ. Κιτρομηλίδη σε Επίτιμο Καθηγητή και επίδοση των μεμβρανών από τον Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Γερ. Βαρβούνη.

20.30 Ομιλία του τιμώμενου, κ. Πασχάλη Μιχ. Κιτρομηλίδη, με θέμα: «Ελληνική

Παιδεία. Ιδέα και Ιστορία».

21.00 Πέρας Τελετής

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ. Σακελλαροπούλου: «Η Θράκη μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε παράδειγμα προοδευτικής εξέλιξης και συμβίωσης»

Από το βήμα του διήμερου συνεδρίου για την κλιματική κρίση, με τίτλο «Κλιματική Ανθεκτικότ…