Η εταιρία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company προσκαλεί μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 1 Ιουνίου, από τις 10:30 μέχρι τις 13:30, στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας στο Λαμπρινό της Ξάνθης
Τα αγροκτήματα του δικτύου Open Farm θα ανοίξουν τις πύλες τους για δύο Σαββατοκύριακα: 1 -2 Ιουνίου και 28 – 29 Σεπτεμβρίου , για να προσκαλέσουν επισκέπτες οι οποίοι θα μάθουν τοπικές ιστορίες, θα ξεναγηθούν στο αγρόκτημα, θα λάβουν μέρος σε εργαστήρια και θα δοκιμάσουν προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται τοπικά.
Επιπλέον, η εταιρία Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ως μέλος του Open Farm, του δικτύου των ανοιχτών επισκέψιμων αγροκτημάτων και μονάδων παραγωγής τροφίμων σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχει στον ετήσιο θεσμό των Open Farm Days 2024 και σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Ιουνίου, από τις 10:30 μέχρι τις 13:30, στο Πάρκο Παραγωγής της εταιρείας στο Λαμπρινό της Ξάνθης.
Στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία:
- να ξεναγηθούν στην φάρμα εκτροφής βοοειδών και αιγοπροβάτων της εταιρείας
- να ενημερωθούν για την παραγωγή των προϊόντων, του βιολογικού κρέατος της ελληνικής βραχυκερατικής φυλής βοοειδών και των αλλαντικών καθαρής ετικέτας
- να συμμετάσχουν στο μαγείρεμα του φαγητού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση του chef Θεόδωρου Σώρου, την υποστήριξη των σπουδαστών του Προγράμματος Σύγχρονες Τεχνικές Γαστρονομίας του ΙΕΚ Δέλτα 360 Ξάνθης και την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων της εταιρείας Σοφίας Γεύσεις
- να γευτούν τα χαρακτηριστικά προϊόντα της εταιρείας-πρεσβευτές της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης
- να απολαύσουν στιγμές παιχνιδιού και χαλάρωσης στον κήπο.