Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σταϊκούρας από Καβάλα: «Στις αρχές του 2026 η ολοκλήρωση του άξονα Καβάλας – Δράμας»

Σταϊκούρας από Καβάλα: «Στις αρχές του 2026 η ολοκλήρωση του άξονα Καβάλας – Δράμας»

0

Σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα επισκεφθεί την Κομοτηνή ενώ την Τετάρτη θα παραβρεθεί στην Ξάνθη


Πληροφορίες του «Ε» αναφέρουν ότι την ερχόμενη βδομάδα θα είναι στην Ξάνθη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας και Βασίλης Κοντοζαμάνης


Ως ένα καλό παράδειγμα επιτάχυνσης οδικών έργων χαρακτήρισε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας το έργο του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας, κατά την επιθεώρηση που έκανε στο εργοτάξιο του νομού Καβάλας.

Η επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα στην Καβάλα, ξεκίνησε από το συγκεκριμένο έργο νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Όπως ανέφερε, πρόκειται για μια καινούργια χάραξη, μήκους 8,3 χιλιομέτρων, που θα κάνει ταχύτερη και πιο ασφαλή την μετάβαση προς τη Δράμα και αντίστροφα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, ο υπουργός εκτίμησε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2026.

Επιπροσθέτως, ο υπουργός συναντήθηκε με τον κ. Τοψίδη όπου ο περιφερειάρχης ΑΜΘ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις εξαγγελίες του κ. Σταϊκούρα και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικά σχόλια στην εξαιρετική συνεργασία που έχουν για το σύνολο των θεμάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ, στους τέσσερεις μήνες που έχει αναλάβει τα καθήκοντα και την ευθύνη του περιφερειάρχη ΑΜΘ.

Σήμερα στην Κομοτηνή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα επισκεφθεί σήμερα την Κομοτηνή. Συγκεκριμένα στις 10:00 θα έχει συνάντηση με τον Πρύτανη και τη Διοίκηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Στις 11:00 θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη, ενώ στις 11:30 θα προεδρεύσει σε Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια. Στις 12:30 στο Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα έχει συνάντηση με επιμελητήρια και παραγωγικούς φορείς. Την Τετάρτη 15 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραβρεθεί στην Ξάνθη.

Την Ξάνθη θα επισκεφθούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας και Βασίλης Κοντοζαμάνης – Ερωτηματικό η παρουσία του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή

Σύμφωνα με πηγή του «Ε», την Ξάνθη θα επισκεφθούν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας και Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας θα είναι στην Ξάνθη την Δευτέρα 13 Μαΐου ενώ ο κ. Κοντοζαμάνης την Τρίτη 14 Μαΐου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στο περιαστικό δάσος

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα   Σε εξέλι…