Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις «Στα χνάρια της άνοιξης» – Μια αφηγηματική βραδιά για ενήλικες από το Εργαστήρι «Λάμπα»

«Στα χνάρια της άνοιξης» – Μια αφηγηματική βραδιά για ενήλικες από το Εργαστήρι «Λάμπα»

0

Σήμερα στις 20:00 με την Τίνα Λυγδοπούλου


Η Λάμπα προσκαλεί την Τίνα Λυγδοπούλου από τον Κήπο – Εργαστήρι για την Αυτογνωσία και το Ευ Ζην για μια βραδιά αφήγησης παραμυθιών για ενήλικες σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου στις 20:00. Στο τραγούδι η Στέλλα Γκρήγκοβιτς και στο βιολί ο Αλέξανδρος Κοκκαλίδης.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα:

«Η άνοιξη στολίζει τη φύση με ανθούς, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση της αφθονίας που έρχεται: διότι αυτό που ανθίζει τώρα, αργότερα δίνει καρπό. Την άνοιξη ξυπνούν τα σώματα και οι αισθήσεις, παρατηρούμε τη γη καθώς ενδύεται μια πληθώρα χρωμάτων κι αρωμάτων. Η άνοιξη γεφυρώνει το χειμώνα με το καλοκαίρι, το θάνατο με τη ζωή: διότι άνοιξη είναι ο σπόρος που πεθαίνει παραχωρώντας τη θέση του στο φυτό, αλλά κι ο σπόρος που ζωντανεύει, ανθίζει, αναπτύσσεται.

Η άνοιξη είναι γιορτή, διαρκής υπενθύμιση ενός αέναου κύκλου δίχως αρχή και τέλος, τόπος αφήγησης γι’ αυτό που αρνείται να ανθίσει, για τους χίλιους σπόρους του σιναπιού, αυτήν που κατοικεί στα δέντρα, λίγες παπαρούνες-στολίδι σ’ ένα φόρεμα, το σπίτι του κότσυφα, μια σταγόνα δροσιάς, τη γυναίκα που πραγματοποιεί τις ευχές. Προάγγελος της αφθονίας η άνοιξη και γι’ αυτό δεν παραπονιέται κανείς!

Απαραίτητη η κράτηση θέσης με email στο lamba.art.edu@gmail.com

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978514770.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Στέλλα Γκρήγκοβιτς

Ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος με μαξιλάρια και λίγα καθίσματα. Θα είμαστε εκεί από τις 19.45 για να πιάσετε την θεσούλα σας, οπότε ελάτε στην ώρα σας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «Λυσιστράτη» «ζωντανεύει» από τα Ανατολικά του Νέστου

Στις 1 και 2 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης Το θεατρικό εργαστήρι Ανατολικά…