Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πέτρος Μπελέρης: «η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι μήνυμα ελευθερίας και ένα μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας»

Πέτρος Μπελέρης: «η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι μήνυμα ελευθερίας και ένα μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας»

0

Την Ξάνθη επισκέφθηκε ο γιος του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρη


Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρη, που βρίσκεται σε αλβανικές φυλακές, προκειμένου να παρουσιάσει σειρά επιχειρημάτων για την αναγκαιότητα εκλογής του πατέρα του στην αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου.

Στην Ξάνθη έφτασε την Κυριακή το πρωί, συναντήθηκε με τον μητροπολίτη, με μέλη της ΕΑΑΣ Ξάνθης και παραβρέθηκε σε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη ΔΕΕΠ Ξάνθης, ενώ επισκέφθηκε και την ΣΕΚΕ.

Ως προς την παρουσία του στην Ξάνθη και το μήνυμα των ευρωεκλογών είπε στο «Ε»: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που είμαι σήμερα στην Ξάνθη. Συγκίνηση μεγάλη και για τον ΕΑΑΣ Ξάνθης που είχαμε τη χαρά να τους υποδεχθούμε και στη Χειμμάρα πάνω από 4-5 φορές και που μου επιφύλαξαν την πιο θερμή υποδοχή. Ήταν πραγματικά συγκινητική. Με γεμίσαν ευχές, δώρα, και δύναμη για να μεταφέρω στον πατέρα μου. Το διακύβευμα των ευρωεκλογών πρέπει να σταλεί, ιδιαίτερα από εδώ από την Ξάνθη, ένα μήνυμα ελευθερίας και ένα μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να συνεχίσουμε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύσκεψη για την πυροπροστασία με συμμετοχή όλων των πολιτικών φορέων ΑΜΘ

Η σύσκεψη συγκαλείται από τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης…