Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Οκτώ προσλήψεις στον ΣΔΑΝ Ξάνθης

Οκτώ προσλήψεις στον ΣΔΑΝ Ξάνθης

0

Θέσεις εργασίας για απόφοιτους λυκείου και γυμνασίου


Ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Νομού.

Οι θέσεις αφορούν απόφοιτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, δηλαδή υποψήφιους που δε διαθέτουν κανένα πτυχίο, υπογράφοντας οκτάμηνη σύμβαση εργασίας (ΑΣΕΠ ΣΟΧ).

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

ΔΕ Οδηγών / ΔΕ Οδηγών (Απορριμματοφόρων με άδεια Γ΄ ή C΄ κατηγορίας, με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 2 θέσεις
ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων / ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων 6 θέσεις

Οι υποψήφιοι των ανωτέρω ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης, 1 ο χλμ. Ξάνθης-Καβάλας, 67100 Ξάνθη, Τ.Θ 28, υπόψη κας Ζωής Γαλανοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2541350537).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.



Πρόσληψη ενός Παιδαγωγού στον δήμο Αβδήρων


Αιτήσεις έως την Δευτέρα 20 Μαΐου

 Ο δήμος Αβδήρων ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της δράσης: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης χρονικής περιόδου 2023-2024»

Στο πλαίσιο αυτό θα προσλάβει ένα άτομο ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας

(Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-08-2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Αρχίζει την Παρασκευή 10-05-2024 και λήγει την Δευτέρα 20-05-2024.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΓΕΝΙΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΚ 67064, ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ (για πρωτόκολλο) απευθύνοντάς την αίτηση στο Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κας Ελευθερίας Μπογιατζή (τηλ. επικοινωνίας: 2531352540) ή υπόψη κο Γ. Γκοβέση (τηλ. επικοινωνίας 2541352517).



ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ


Προσλήψεις στην ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ


Η βιομηχανία παραγωγής λειαντικών ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ ζητά να προσλάβει προσωπικό για το τμήμα εξαγωγών.

Περιγραφή θέσης:

Υλοποίηση ετήσιων στόχων πωλήσεων

Διαχείριση υπάρχοντος πελατολογίου και ανάπτυξη νέου

Διεξαγωγή έρευνας αγοράς και παρακολούθηση ανταγωνισμού

Συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού

Προετοιμασία, παρουσίαση και διαπραγμάτευση εμπορικών προτάσεων

 

Προφίλ υποψηφίου:

Άριστη γνώση γαλλικής ή ισπανικής ή σέρβικης γλώσσας

Επιθυμητή η κατοχή πτυχίου θετικής-τεχνολογικής κατεύθυνσης

Επικοινωνιακός, Υπομονετικός , με αναλυτική σκέψη , και ισχυρά εσωτερικά κίνητρα για προσωπική και ομαδική ανάπτυξη, ευχάριστος , συνεργάσιμος , με πνεύμα ομαδικότητας, ψύχραιμος αλλά και ικανός να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Διαθέσιμος για διεθνή ταξίδια έως 30% του εργασιακού έτους.

Μόνιμη θέση εργασίας στην Ξάνθη.

Παροχές Εταιρείας

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Συνεχή εκπαίδευση.

Μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας

Άριστες προοπτικές εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr@smirdex.gr



Τα 6 «ανοιχτά» προγράμματα της ΔΥΠΑ


Επιδότηση έως 17.000 ευρώ

Έξι προγράμματα επιδότησης της εργασίας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλη την επικράτεια, υλοποιεί αυτό το χρονικό διάστημα η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Tα ποσοστά επιχορήγησης φτάνουν έως 100% και η συνολική επιδότηση έως 17.000 ευρώ ανά θέση.

Τα 6 προγράμματα της ΔΥΠΑ

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις εξής δράσεις:

-Πρόγραμμα απασχόλησης 7.000 ανέργων, που αντιμετωπίζουν σημαντικά εμπόδια στην ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, όπως μητέρες που επιστρέφουν στην αγορά εργασίας, μετά την ανατροφή των παιδιών τους, μακροχρόνια άνεργοι άνω των 55 ετών, άνεργα μέλη μονογονεϊκών οικογενειών κ.λπ.. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 75% του μισθού και των εισφορών για 12-24 μήνες, μέχρι 16.800 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

-Πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 45 ετών και άνω. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 80% του μισθού και των εισφορών για 18 μήνες, έως 13.709 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

-Πρόγραμμα απασχόλησης 3.000 ανέργων, ηλικίας 56 ετών και άνω, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 ετών και άνω. Η επιχορήγηση μισθού και εισφορών ανέρχεται σε 715 ευρώ μηνιαία για 15 μήνες, έως 8.580 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

-Πρόγραμμα απασχόλησης 1.000 ανέργων, ηλικίας 30-66 ετών, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 70% του μισθού και των εισφορών για 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12, έως 17.170 ευρώ ανά θέση εργασίας.

-Πρόγραμμα απασχόλησης 3.000 ανέργων, που ανήκουν σε ειδικές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως ‘Ατομα με Αναπηρία, γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής ή έμφυλης βίας, άτομα που ολοκλήρωσαν πρόγραμμα απεξάρτησης, αποφυλακισμένα άτομα, διεμφυλικά πρόσωπα, θύματα εμπορίας ανθρώπων κλπ.. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 75% του μισθού και των εισφορών για 24 μήνες, μέχρι 16.800 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

-Πρόγραμμα απασχόλησης 7.500 ανέργων, ηλικίας 25-45 ετών, που έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα κατάρτισης σε ψηφιακές ή πράσινες δεξιότητες. Η επιχορήγηση καλύπτει έως το 100% του μισθού και των εισφορών για την πρόσληψη ανέργων, ηλικίας 25-30 ετών, για έξι μήνες, δηλαδή 6.132 ευρώ και 80% για την πρόσληψη ανέργων, ηλικίας 31-45 ετών, δηλαδή 4.906 ευρώ ανά νέα θέση εργασίας.

Οι επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση, μέσω gov.gr, https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-anoikhta.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκήρυξη ”μαμούθ” έως τις 20 Ιουλίου για Δήμους και Περιφέρειες

44 προσλήψεις στην Κεντρική Υπηρεσία και σε Οργανικές Μονάδες Γνωστοποιείται η πρόσληψη, μ…