Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Πέτρος Κόκκαλης περιοδεύει στην Θράκη

Ο Πέτρος Κόκκαλης περιοδεύει στην Θράκη

0

Στην περιοδεία θα συμμετέχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του ΚΟΣΜΟΥ, Νατάσα Βασίλειου, Φίλιππος Γκανούλης, Πάνος Γρέδης, Μπεατρίς Σεμακούλα, Ευδοκία Τσαγκλή και Χρύσα Χατζηθεοδώρου


Περιοδεία σε πόλεις της Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιεί από χθες Παρασκευή 10 Μάϊου έως και την Δευτέρα 13 Μαΐου, ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ, Πέτρος Κόκκαλης.

Στην περιοδεία θα συμμετέχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του ΚΟΣΜΟΥ, Νατάσα Βασίλειου, Φίλιππος Γκανούλης, Πάνος Γρέδης, Μπεατρίς Σεμακούλα, Ευδοκία Τσαγκλή και Χρύσα Χατζηθεοδώρου.

Σήμερα Σάββατο, ο κ. Κόκκαλης θα βρεθεί στη Δράμα όπου θα επισκεφτεί την εθελοντική οργάνωση Πελίτι η οποία διοργανώνει την 24η Γιορτή Σπόρων. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ θα μεταβεί στην Καβάλα όπου θα έχει συνάντηση με την ΑΜΚΕ Επιστημονική Ομάδα «Οψόμεθα Εις Φιλίππους», ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συμμετέχει σε συζήτηση για περιβαλλοντικά και αγροτικά θέματα με ομάδα πολιτών στο Κεντρικό Κανάλι Φιλίππων και τα Τενάγη των Φιλίππων.

Την Κυριακή, ο Πέτρος Κόκκαλης θα επισκεφτεί την Ορεστιάδα, το Σουφλί, τη Δαδιά και την Αλεξανδρούπολη όπου στις 19:00 θα πραγματοποιήσει και την κεντρική του ομιλία στο Εθνολογικό Μουσείο της πόλης, ενώ θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη. Στο Σουφλί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Καλακίκο, ενώ στην Ορεστιάδα θα βρεθεί με ομάδα πολιτών και στελεχών του ΚΟΣΜΟΥ.

Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η περιοδεία του ΚΟΣΜΟΥ με συμμετοχή του Πέτρου Κόκκαλη στην ημερίδα και ανοιχτή συζήτηση του ΔΕΛΤΑ TV στην Αλεξανδρούπολη, με θέμα «Ευρωεκλογές 2024 – Προοπτικές και Προκλήσεις», θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Σαρίκα, τον πρόεδρο αλιέων Αλεξανδρούπολης, Δημήτρη Σαρίκα και θα επισκεφθεί τον Άβαντα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΜέΡΑ25: «Χρειαζόμαστε μία Μεγάλη Αντιδεξιά Παράταξη»

Η Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 συνεδρίασε στις 27 και 28 Ιουνίου Στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε…