Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ: Ηττήθηκε ο Παύλος Μελάς Κουτσού από την Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής

Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ: Ηττήθηκε ο Παύλος Μελάς Κουτσού από την Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής

0

Αναζητά την πρώτη νίκη την Κυριακή στο Σιδηροχώρι η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ξάνθης


Με νίκη 3-1 πέρασε από το Κουτσό η Αλεξανδρούπολη FC στο θρακιώτικο ντέρμπι της 4ης εμβόλιμης αγωνιστικής των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ του 1ου Ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 20ο λεπτό με 0-1, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Παύλου Μελά ξεκίνησαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη και κατάφεραν να προηγηθούν στο τρίτο λεπτό της επανάληψης με τον Χριστοδούλου με κεφαλιά στο 48ο λεπτό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα του Παύλου Μελά στα μπαράζ στα τέσσερα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχει δώσει.

Οι Εβρίτες κέρδισαν πέναλτι του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Πατσιώρας, όπου ευστοχώντας στο 64ο λεπτό έφερε το σκορ στο 2-1. Απόφαση που αμφισβητήθηκε από την ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη. Παρότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Βαρσαμίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και την διακομιδή του στο νοσοκομείο κατάφεραν να πετύχουν 3ο τέρμα με τον «Κυριγκόλ» στο 77′.

Η Αλεξανδρούπολη κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα στο 3-1 μέχρι το τέλος και έτσι πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό που την έφερε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε αντίθεση με τον Παύλο Μελά που παραμένει στην τελευταία θέση δίχως βαθμό.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη θα αγωνιστεί στη Δράμα απέναντι στον ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού με άμεσο στόχο να πετύχει την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Λαμπρίδης, Αδραμάνης και Σαμαράς όλοι τους από τον σύνδεσμο Ημαθίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζουν μαζί Λεύκιππος και Δημήτρης Καλαμπάκας!

Την ανανέωση της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους και πιο έμπειρους παίκτες του γνω…