Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μήνυμα Κασσελάκη από την Ξάνθη για την ακρίβεια που φτωχοποιεί τη Θράκη

Μήνυμα Κασσελάκη από την Ξάνθη για την ακρίβεια που φτωχοποιεί τη Θράκη

0

Βόλτα στο κέντρο της πόλης με πολλές χειραψίες και selfies με καταστηματάρχες και πολίτες


Μαζί του ο βουλευτής Επικρατείας Β. Αποστολάκης και οι υποψήφιες ευρωβουλεύτριες Δώρα Αυγέρη και Λυδία Βενέρη με τον επίσης υποψήφιο Γρηγόρη Στογιαννίδη


Με αστείρευτη διάθεση να επικοινωνήσει με τον κόσμο, να μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του, έφτασε στην Ξάνθη το απόγευμα της Τρίτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Το βράδυ ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με φίλους και μέλη του κόμματος στο «Κυβερνείο», ενώ το πρωί της Τετάρτης, το πρόγραμμα περιλάμβανε περιήγηση στην αγορά της πόλης από όπου στη συνέχεια αναχώρησε για τη Δράμα και την Καβάλα.

Βραδιά με συστάσεις και τούρτα-έκπληξη στον Β. Αποστολάκη

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφτασε μετά τις 10 το βράδυ στο «Κυβερνείο» συνοδευόμενος από τον βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελο Αποστολάκη και τις υποψήφιες ευρωβουλεύτριες Δώρα Αυγέρη και Λυδία Βενέρη, καθώς και τον επίσης υποψήφιο Γρηγόρη Στογιαννίδη. Να σημειωθεί ότι αμφότερες έλκουν την καταγωγή τους από την Ξάνθη, η Δώρα Αυγέρη «γέννημα θρέμμα» και η νεαρή Λυδία Βενιέρη από τη μητέρα της που κατάγεται από το Μυρωδάτο.

Στο χώρο του καφέ-μπαρ υποδέχθηκε τον κ. Κασσελάκη ο γραμματέας της Ν.Ε. Τάσος Καραδέδος, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Νίκος Παππάς και Παναγιώτης Κουρουμπλής που επισκέφθηκαν την ίδια μέρα την πόλη μας, φίλοι και μέλη του κόμματος που τον χειροκρότησαν και τον αγκάλιασαν με ενθουσιασμό. Στη συνάντηση για αρκετή ώρα συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπεριφερειάρχης Πολυξένη Μπρίκα.

Ευχάριστη στιγμή της βραδιάς ήταν η έκπληξη του Στέφανου Κασσελάκη στο ναύαρχο Αποστολάκη, με μία τούρτα για τα γενέθλια του, ενώ του τραγούδησαν και το τραγούδι των γενεθλίων σε…ελληνικά και αγγλικά!

 

Απογοήτευση Κασσελάκη για τη λιγοστή καταναλωτική κίνηση

Το πρωί της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με εργαζόμενους του καζίνο THRAKI, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα και τις συνεχείς δικαστικές περιπέτειες με τη διοίκηση και στη συνέχεια περιηγήθηκε στην 28ης Οκτωβρίου, όπου χαιρέτισε τους καταστηματάρχες, φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και συστήθηκε με τους ιδιαίτερα αγαπητούς τετράποδους φίλους που συνάντησε στα καταστήματα του κέντρου.

Ο κ. Κασσελάκης έφτασε και στη Δημοτική Αγορά όπου αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα από την έλλειψη κίνησης των καταναλωτών και μάλιστα αναρωτήθηκε αν αυτή είναι εικόνα μιας ανοιχτής λαϊκής αγοράς στην πόλη.

ΦΠΑ 0% στα βασικά είδη, πλαφόν στην ενέργεια και πάταξη της αισχροκέρδειας ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στις δηλώσεις του από την Ξάνθη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξερχόμενος από τη Δημοτική Αγορά σημείωσε: «αυτό που επικρατεί για άλλη μια φορά είναι η απόδειξη ότι τα νούμερα και οι δείκτες της Eurostat που δείχνουν ότι η Ελλάδα μαζί με τη Βουλγαρία, βρίσκεται στον πάτο της αγοραστικής δύναμης της Ευρώπης και για την ακρίβεια, τον πληθωρισμό στα τρόφιμα έχουν προκαλέσει την απόλυτη «ησυχία», εδώ μέσα στη δημοτική αγορά της Ξάνθης».

Όπως υπογράμμισε: «φαίνεται πόσο η ακρίβεια ταλανίζει τον ελληνικό λαό και πόσο έξω από τα αστικά κέντρα όπως εδώ στη Θράκη, που είναι μια παραμελημμένη περιοχή της χώρας μας, η ακρίβεια φτωχοποιεί τον κόσμο με εκθετικό τρόπο».

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη λέγοντας ότι: «δεν είναι εισαγόμενη, είναι πολιτική βούληση» και επεσήμανε ότι «χρειαζόμαστε άμεσα μέτρα πάταξης της ακρίβειας. Ο υπουργός αν θέλει να βοηθήσει τον κόσμο να μειώσει στο 0% τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, να βάλει πλαφόν στο ρεύμα και επιτέλους να μπει τέλος στην αισχροκέρδεια».

 

Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ώρα μηδέν για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ

Άνοιξαν οι κάλπες. Σε 950 εκλογικά τμήματα μπορούν να ψηφίσουν φίλοι και μέλη   Ώρα μ…