Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μιλένα Αποστολάκη από Ξάνθη: «Οι παλινωδίες της ΝΔ διαψεύδουν τον ίδιο της τον εαυτό»

Μιλένα Αποστολάκη από Ξάνθη: «Οι παλινωδίες της ΝΔ διαψεύδουν τον ίδιο της τον εαυτό»

0

Τέσσερις υποψήφιους ευρωβουλευτές παρουσίασε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου στο Επιμελητήριο Ξάνθης


«Το ΠΑΣΟΚ παραμένει η μόνη αξιόπιστη λύση για τις επικείμενες ευρωεκλογές», δήλωσε η βουλεύτρια Βορείου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ


Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 18:00 η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ξάνθης πραγματοποίησε εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκαν τέσσερις υποψήφιοι και υποψήφιες ευρωβουλευτές στο Επιμελητήριο Ξάνθης. Την εκδήλωση προλόγισε ο γ.γ. της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Αντώνης Μήτρου ενώ μίλησε στους παρευρισκόμενους η βουλεύτρια Βόρειου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που παρουσιάστηκαν ήταν ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, καθηγητής οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Αικατερίνη Πλέσια-Ευσταθοπούλου, πολιτικός μηχανικός, η Χριστίνα Αλίρη, αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης Ωραιοκάστρου και η δικηγόρος Κρυσταλλία Αρμενάκη.


Ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Αντώνης Μήτρου

«Αυτή η εκλογική μάχη είναι εξαιρετικά κρίσιμη»

Η πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μιλένα Αποστολάκη παίρνοντας τον λόγο τόνισε την κρισιμότητα των επερχόμενων ευρωεκλογών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, τόνισε, ότι οι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες έχουν παράγει σημαντικά νομοθετήματα, τα οποία έχουν βελτιώσει την ζωή των ευρωπαίων πολιτών. «Παραδείγματος χάρη, η νομοθεσία που αφορά τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων στις πλατφόρμες είναι μία μεγάλη επιτυχία των προοδευτικών δυνάμεων καθώς θεωρούμε τους συγκεκριμένους εργαζόμενους όχι ως επιχειρηματίες όπως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αλλά ότι είναι κανονικοί εργαζόμενοι που πρέπει να απολαμβάνουν το σύνολο των δικαιωμάτων που απορρέουν από μία υπαλληλική σχέση».

Στη συνέχεια, η κ. Αποστολάκη αναφέρθηκε εκτενώς σε ζητήματα κράτους δικαίου στην Ελλάδα, στο θέμα της ακρίβειας και «τις παλινωδίες της Νέας Δημοκρατίας» ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής «καθώς η χώρα πρέπει να αποκτήσει μία αξιόπιστη, εναλλακτική, κυβερνητική και προοδευτική δύναμη, η οποία θα σταθεί ανάχωμα απέναντι στο σημερινό πλειοψηφικό σύστημα που έχει μετατραπεί σε καθεστώς».

Γρ. Ζαρωτιάδης: «Οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να είναι οι νικήτριες των εκλογών»

Ο καθηγητής οικονομικών του ΑΠΘ, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης ερωτώμενος για την προοπτική του ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί αξιωματική αντιπολίτευση είπε ότι το σημαντικό την επομένη της 9ης Ιουνίου είναι οι προοδευτικές δυνάμεις να βγουν νικήτριες. «Εγώ θέλω να περάσω ένα μήνυμα νίκης και ελπίδας απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και στην μισαλλοδοξία, απέναντι στην άκρα δεξιά».

Κ. Πλέσια-Ευσταθοπούλου: «Πρέπει να κινηθούμε με άξονα την έμφυλη ισότητα»

«Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στην 24η θέση όσον αφορά την έμφυλη ισότητα και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα», δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλεύτρια Κατερίνα Πλέσια-Ευσταθοπούλου δίνοντας το στίγμα της ενώ πρόσθεσε «το θέμα των αμβλώσεων, από την άλλη, είναι ένα ζήτημα επίπονο και πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία της ισότητας και αυτοδιαχείρισης του σώματος στη γυναίκα για να έχει το αίσθημα της κυριαρχίας πάνω στον εαυτό της».

Η κ. Πλέσια-Ευσταθοπούλου σχολίασε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θέλει να αυξήσει το ποσοστό συμμετοχής σε αυτές τις εκλογές διότι η μείωση της αποχής είναι το σημαντικό κομμάτι που θα δώσει ώθηση στους ανθρώπους να αρθρώσουν τα δικά τους θέλω για το μέλλον της Ελλάδας. «Πρέπει όλοι και όλες να πάνε να ψηφίσουν γιατί μόνο έτσι θα συμμετέχουν στο μέλλον της Ελλάδας, στο μέλλον της Ευρώπης», σημείωσε καταληκτικά.



Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Παύλος Μαραγκός
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύσκεψη για την πυροπροστασία με συμμετοχή όλων των πολιτικών φορέων ΑΜΘ

Η σύσκεψη συγκαλείται από τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης…