Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Άγριος καβγάς για κτηματικές διαφορές στο Δροσερό

Άγριος καβγάς για κτηματικές διαφορές στο Δροσερό

0

Παρ’ ολίγον ανθρωποκτονία – Ο δράστης με τρεις συνεργούς του επιτέθηκαν σε δύο άτομα


Ο δράστης με τρεις συνεργούς του επιτέθηκαν σε δύο άτομα – Ακολούθησαν πυροβολισμοί και τραυματισμός στο αυτί του ενός από τους δύο παθόντες – Έπεσε ξύλο με ρόπαλα και στυλιάρια


Μεγάλος καβγάς σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δροσερό και λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική καταγγελία, το μεσημέρι της Τετάρτης 51χρονος μαζί με άλλους τρεις 46, 21, και 33 ετών αντίστοιχα, ενεπλάκησαν σε καβγά με ένα 53χρονο και ένα 34χρονο.

Η αιτία ήταν κτηματικές διαφορές. Κατά την διένεξη ένας από τους συνεργούς που ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε στον αέρα και λίγο μετά έστρεψε το όπλο κατ’ εντολή του συλληφθέντα δράστη , στον πρώτο παθόντα, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει το όπλο από τον δράστη τραυματίσθηκε στο αυτί. Συγχρόνως και οι τέσσερις δράστες χτύπησαν τον δεύτερο παθόντα με ρόπαλα και στυλάρια προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο δράστης συνελήφθη και είναι κατηγορούμενος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ακολούθως συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση. Οι τρεις συνεργοί  τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Κατασχέθηκε ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιορτάζουν την Κυριακή οι Απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Εκδηλώσεις από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθη…