Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κάτοικοι της Παλιάς Πόλης καθάρισαν σημείο του οικισμού και έστειλαν με χαμόγελο μήνυμα αγάπης για τη γειτονιά

Κάτοικοι της Παλιάς Πόλης καθάρισαν σημείο του οικισμού και έστειλαν με χαμόγελο μήνυμα αγάπης για τη γειτονιά

0

Μέλη του συλλόγου των κατοίκων, μέλη της τοπικής κοινότητας και φίλοι του παραδοσιακού οικισμού καθάρισαν σε «κλίμα γιορτής» τα σκαλάκια στη περιοχή μεταξύ Αριστείδου και Υδραγωγείου


Με έναν όμορφο και συλλογικό τρόπο μέλη του συλλόγου των κατοίκων της Παλιάς Πόλης πέρασαν το Σάββατό τους, δίνοντας μήνυμα ενεργού δράσης και αποτελώντας παράδειγμα άξιο να βρει μιμητές για να εμπεδωθεί το ενδιαφέρον για την πόλη και τη γειτονιά μας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Μαΐου στη περιοχή μεταξύ Αριστείδου και Υδραγωγείου (σκαλάκια) πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο μια δράση καθαρισμού της περιοχής. Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και όλοι μαζί βοήθησαν ώστε η γειτονιά να γίνει ξανά καθαρή και όμορφη. Η δράση είχε τα πάντα : τραγούδι, κέφι , εργατικότητα,  καφέ, τσίπουρο και γλυκό του κουταλιού !

Εκτός από το Δ. Σ.  συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου καθώς και μέλη του Συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Ξάνθης.




 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στο περιαστικό δάσος

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα   Σε εξέλι…