Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κασσελάκης: Ανοιχτό κάλεσμα συστράτευσης σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Ανοιχτό κάλεσμα συστράτευσης σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ

0

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σαφές άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε έμμεση στήριξη σε πιθανή υποψηφιότητα Μητσοτάκη για την προεδρία της Κομισιόν


Άνοιγμα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συγκροτηθεί η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που έδωσε στο Attica Tv, το βράδυ της Τρίτης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα απευθυνθεί σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τα οποία φαίνεται ότι οι απόψεις τους ταυτίζονται, αλλά υπογράμμισε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πρέπει να περιμένει τηλέφωνο από τον ίδιο μετά τις εκλογές.

«Εμείς θα προχωρήσουμε στη δημοκρατική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος. Και θα προσκαλέσω στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πρώην στελέχη, πρώην Υπουργούς αυτού του χώρου» είπε επί λέξει.

«Καλώ το προοδευτικό κέντρο της χώρας να έρθει στο φυσικό του σπίτι, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο σπίτι» συμπλήρωσε σχετικά.

Υπενθύμισε δε ότι «οι γονείς μου προέρχονται από αυτό το χώρο, το παπανδρέϊκό ΠΑΣΟΚ που δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Απ’ τη μεριά της μητέρας μου, ο παππούς μου ήταν ΚΚΕ, είχε δουλέψει όλη του τη ζωή στη ΔΕΗ, είχε βάλει πυλώνες σε όλη τη χώρα, άρα είχαμε και αυτό το αριστερό έναυσμα στην οικογένεια, αλλά πρακτικά μεγαλώνοντας, ήμασταν με το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ».

Ερωτηθείς για την πιθανή υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Κομισιόν, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «καλό θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Επιτροπής να είναι Έλληνας».

Διέψευσε, τέλος, ότι θα αλλάξει το όνομα ΣΥΡΙΖΑ μετά το καταστατικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί μετά τις ευρωεκλογές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η αφύσικη συνεργασία με την Τουρκία στον ΟΑΣΕ

Μια χώρα η οποία παραβιάζει συστηματικά και διαχρονικά όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές ευθύν…