Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κάλεσμα του Πρόεδρου της ΕΠΣ Γιάννη Δαλακούρα για τον 45ο τελικό Κυπέλλου

Κάλεσμα του Πρόεδρου της ΕΠΣ Γιάννη Δαλακούρα για τον 45ο τελικό Κυπέλλου

0

Δηλώσεις στο xanthi sport


Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και o Πρόεδρος της Ένωσης Γιάννη Δαλακούρα απηύθυνε κάλεσμα για τον τελικό του Σαββάτου (17:00, γενική είσοδος 5 €, δωρεάν γυναίκες και παιδιά) στο γήπεδο της Γενισέας μεταξύ του ΑΟ Ξάνθη και του Άρη Αβάτου.

Μιλώντας στην xanthi sport δήλωσε:

«Το Σάββατο η ΕΠΣ Ξάνθης διοργανώνει μία γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον 45ο τελικό Κυπέλλου. Ένας θεσμός που μας έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις στο παρελθόν και το ίδιο αναμένει όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα της περιοχής μας και φέτος. Η Διοίκηση της ΕΠΣ καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει και να συμβάλλει με την παρουσία του στην κορυφαία αναμέτρηση δίνοντας γιορτινό «χρώμα», σε ένα γήπεδο διαφορετικό απ’ ότι είχαμε συνηθίσει, στο γήπεδο της Γενισέας.

Αυτή τη σεζόν έχουμε τη χαρά να βρίσκονται δύο κορυφαία ονόματα του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο ΑΟ Ξάνθης και ο Άρης Αβάτου θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο. Είναι δύο ομάδες με την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο κι όσα πρεσβεύουν όλα αυτά τα χρόνια θέλουμε να τα δούμε και στον τελικό. Στο τέλος του αγώνα, ελπίζουμε να είναι και οι δύο νικητές στη συνείδηση των φιλάθλων για τον τελικό που θα μας προσφέρουν, για το ήθος και το αγωνιστικό τους πάθος. Ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός, ας κερδίσει τον τίτλο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να υπογραμμίσω πως ο τελικός του Κυπέλλου είναι μια ευκαιρία για όλους μας να διαφημίσουμε όπως του αρμόζει το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, για να συνεχίσει να μας προσφέρει συγκινήσεις όπως οι φετινές, με πρωταθλήματα που κρίνονται στις λεπτομέρειες και το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο καθ’ όλη τη σεζόν. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι μια μεγάλη γιορτή και προσκαλούμε Σωματεία και φιλάθλους να τον στηρίξουν με την παρουσία τους.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Σε Α’ και Β’ κατηγορίες Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο η…