Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

0

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Καρανικόλας το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Απριλίου στο ξενοδοχείο Z Palace


«Δεσμεύομαι να ξαναγυρίσω όλη την επικράτεια σε περίπτωση εκλογής μου, να καταγράψω όλα τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και τελικά να δώσω μία μάχη υπέρ της πατρίδας μας»


Στην Ξάνθη βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Καρανικόλας την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στο πλαίσιο περιοδειών ενόψει των Ευρωεκλογών. Συγκεκριμένα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο ξενοδοχείο Z Palace και εν συνεχεία συζήτησε με φίλους-μέλη της ΝΔ σκέψεις και προβληματισμούς αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές.



Αρχικά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επισήμανε ότι «θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου πως αν με επιλέξουν ως έναν εκ των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να υπερασπιστώ τα εθνικά-πατριωτικά συμφέροντα της χώρας μας στο μέτωπο των Βρυξελλών, αλλά και τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων».

«Οι Βρυξέλλες είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις που λαμβάνουν και αφορούν την καθημερινότητά μας. Πάνω από το 70% των νόμων που ψηφίζει το Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι νόμοι που πρώτα ψηφίζονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αφορούν όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, όπως επίσης και τα κρίσιμα ζητήματα των χρηματοδοτήσεων οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», τόνισε επιπροσθέτως.

Υπογράμμισε πως αυτό που ευελπιστεί να κάνει με τη δύναμη των πολιτών είναι να δώσει τις δυνάμεις του για να φανεί αντάξιος του ρόλου ενός Ευρωβουλευτή, μιας και πρόκειται για εκπρόσωπο του ελληνικού λαού στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Οφείλει, λοιπόν να γνωρίζει τα προβλήματα του ελληνικού λαού και ακολούθως να τα μεταφέρει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και να διεκδικεί λύσεις.

«Δεσμεύομαι να ξαναγυρίσω όλη την επικράτεια σε περίπτωση εκλογής μου, να καταγράψω όλα τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και τελικά να δώσω μία μάχη υπέρ της πατρίδας μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Κύπρος, πυλώνες σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή

Στις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και στις διαφαινόμενες εξελίξεις στο Κυπριακό αναφέρθη…