Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Μπουρχάν Μπαράν επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα

Ο Μπουρχάν Μπαράν επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα

0

Αναλυτικά τα θέματα που απασχόλησαν τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ και την Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποίησε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Μπαράν ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στο έργο που έχει αναλάβει η νέα Τοπική Αυτοδιοίκηση και αμέσως μετά ακολούθησε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για θέματα που απασχολούν την τοπική και μη κοινωνία.

Ειδικότερα, έγινε εκτενής αναφορά σε ζητήματα που αφορούν την αμοιβαία και καθολική συνεργασία της Πολιτείας και των τοπικών φορέων σε τομείς που απασχολούν τους πολίτες και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος στην Ξάνθη και ειδικότερα στον Ορεινό ιστό του Νομού, στην οικονομική ενίσχυση των αγροτών αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας, στο Μουσικό Σχολείο καθώς και στο Μειονοτικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Νομού. Στο φλέγον επίσης ζήτημα των αδέσποτων ζώων που γιγαντώνεται καθημερινά, στην έλλειψη βασικών υποδομών σε ποικίλους τομείς κ.ο.κ.

Κατά τη συζήτηση ο Βουλευτής διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των πολιτών μέσω των Κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων, όπως ήταν και η πιο πρόσφατη αναφορικά με την ολοκλήρωση του Κάθετου οδικού άξονα και τόνισε πως θα σταθεί αρωγός στην ανάδειξη όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του με ένα και μοναδικό στόχο: Την ευημερία και την ανάπτυξη του Νομού σε όλο το φάσμα των κοινωνικών, υγειονομικών και οικονομικών θεμάτων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μ. Κατρίνης: Η μεγάλη πρόκληση στο ΠΑΣΟΚ είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για το μεγάλο άλμα

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος παρουσιάζει στο «Ε» το σχέδιό του για μια μεγάλη π…