Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΟ: Ζήτησε απ’ τη Super League την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off για καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής

ΕΠΟ: Ζήτησε απ’ τη Super League την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off για καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής

0

Σε επίσημο αίτημά της προς τη Super League, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζήτησε την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off της Λίγκας, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου, για καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας, εν όψει των μπαράζ που θα δώσει διεκδικώντας την παρουσία της στο EURO 2024.

Η Ελλάδα θα δώσει τον ημιτελικό με το Καζακστάν, στο τρίτο «μονοπάτι» των μπαράζ στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena κι ο Γκουστάβο Πογιέτ θα ήθελε να έχει νωρίτερα απ’ την 18η Μαρτίου διαθέσιμους τους διεθνείς της «γαλανόλευκης» ομάδας.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρξει σχετική έγκριση απ’ τη Λίγκα, αφού βρεθούν πρώτα οι ημερομηνίες για την αναπροσαρμογή του προγράμματος των play off και play out.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορταστική ατμόσφαιρα με τιμητικές διακρίσεις στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Ξάνθης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης το βράδυ της Παρ…