Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αγροτικά Διπλή επιβράβευση για τους τρεις Ξανθιώτες της διοργάνωσης «Αγρότης της Χρονιάς 2023»

Διπλή επιβράβευση για τους τρεις Ξανθιώτες της διοργάνωσης «Αγρότης της Χρονιάς 2023»

0

Τους ευχαρίστησαν από κοινού ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης, τα Θερμοκήπια Θράκης και το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Μαγικό Ξάνθης την Τρίτη 19/12


Οι Μιχάλης Κυριακίδης, Ζουμπούλ Ζουφλιέ και Αγγελική Γανίδου δήλωσαν υπερηφάνεια τονίζοντας ότι βλέπουν τόσο τη δουλειά, όσο και την προσπάθεια χρόνων να δικαιώνονται


Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης, τα Θερμοκήπια Θράκης και το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» μέσω μίας εκδήλωσης στο Μαγικό Ξάνθης την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους: Μιχάλη Κυριακίδη, Αγγελική Γανίδου και Ζουμπούλ Ζουφλιέ στο πλαίσιο της βράβευσής τους στην εκδήλωση «Αγρότης της Χρονιάς 2023».

Με ρίζες από την Ξάνθη απέδειξαν πως η επιλογή της περιοχής μας ήταν τελικά εύστοχη και τελικά δικαίωσαν κατά κάποιο τρόπο την πρωτοβουλία του όλου εγχειρήματος.



Ο Θανάσης Ξυνίδης ως Πρόεδρος του Δ.Σ. Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ», αναφέρει:

«Ο Όμιλος Πλαστικών ήταν ο φορέας ο οποίος ζήτησε απευθείας για πρώτη φορά  από την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης Αγρότης της Χρονιάς να φιλοξενηθεί στην επαρχία και μάλιστα στην Ξάνθη κι όχι να μείνει στο κέντρο. Οπότε τρέξαμε για αυτό και βέβαια εξασφαλίσαμε τις συνθήκες με σκοπό να διεξαχθεί εδώ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έγινε επιτυχώς και μάλιστα αποδείξαμε ότι κι εμείς εδώ πάνω μπορούμε να διοργανώνουμε, να υποστηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν τιμούμε τα παιδιά, διότι τιμήθηκαν από τον φορέα, απλά εμείς τους ευχαριστούμε διότι απέδειξαν έμπρακτα ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή η περιοχή μας, μιας και ήταν απόδειξη πως εδώ πάνω μία ‘’ψυχή’’ επιχειρηματικότητας στον αγροκτηνοτροφικό τομέα θα έχει την ικανότητα να δίνει το παράδειγμα στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και καλλιέργειας.


Αγγελική Γανίδου-Αγρότισσα από τη Λεύκη Ξάνθης
Μιχάλης Κυριακίδης-Ζωοτέχνης-Κτηνοτρόφος από τον Πετεινό Ξάνθης
Ζουμπούλ Ζουφλιέ-Καλλιεργήτρια καπνού από το ορεινό χωριό Άλμα του δήμου Μύκης Ξάνθης

Ο Μιχάλης Κυριακίδης ως Ζωοτέχνης-Κτηνοτρόφος, τονίζει:

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που με βραβεύουν. Βλέπω με λίγα λόγια ότι ο κόπος μου και οι προσπάθειές μου αναγνωρίζονται. Συνεπώς, είναι κίνητρο για εμένα να συνεχίσω πιο δυναμικά την ενασχόλησή μου στον τομέα της κτηνοτροφίας».

Η Ζουμπούλ Ζουφλιέ ως Καλλιεργήτρια καπνού, επισημαίνει:

«Αισθάνομαι περήφανη. Η επιβράβευση αυτή μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω. Άλλωστε, ασχολούμαι από 12 χρονών με την καλλιέργεια καπνού, δηλαδή συνολικά 30 χρόνια!»

Η Αγγελική Γανίδου ως Αγρότισσα, υπογραμμίζει:

«Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη και ευχαριστώ πολύ τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης που με τίμησε και σήμερα. Οι κόποι μας αποδίδουνε, αλλά έχω να πω ‘’αγαθά κόποις κτώνται’’ με πολλή δουλειά. Βέβαια, όλη αυτή η βράβευση είναι μία επιβεβαίωση. Άλλωστε, επειδή κατάγομαι από αγροτική οικογένεια ασχολούμουν από μικρή ηλικία με τους αγρούς, αλλά ουσιαστικά από το 2012 με τον σύζυγο ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο επάγγελμα».


Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Αγροτικά
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πολιτικές και προτεραιότητες στον αγροτικό τομέα της ΕΕ

Τα σημαντικά σημεία για την Ελλάδα Στο επίκεντρο του Συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας και …