Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης: «Το “λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο” είναι πολιτική στάση, απόλυτα συνεπής»

Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης: «Το “λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο” είναι πολιτική στάση, απόλυτα συνεπής»

0

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ξάνθης σχετικά με τον επικείμενο δεύτερο γύρο εκλογών

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους δημότες που την τίμησαν με την ψήφο τους.

«Ο εργατόκοσμος που στήριξε το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ιδιαίτερα από τις λαϊκές περιοχές της Ξάνθης, έδειξε την αγανάκτηση του στη Δημοτική αρχή και την πολιτική της, και τους υπόλοιπους συνδυασμούς, ξεπερνώντας διλήμματα, εξαναγκασμούς, αλλά και το όργιο των μηχανισμών», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια η Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης τονίζει ότι «Μπροστά στην δεύτερη Κυριακή των τοπικών εκλογών το δίλημμα δεν είναι Τσέπελης ή Κοντός. Κανείς από τους δύο δεν αμφισβητεί τη λειτουργία του Δήμου σαν ντίλερ των εργολάβων και των επιχειρηματιών […] η διαχρονική στάση του ΚΚΕ για “λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο” είναι πολιτική στάση, απόλυτα συνεπής με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης καλεί τον λαό της Ξάνθης να δείξει την αντίθεσή του και στους δύο, ψηφίζοντας άκυρο ή λευκό».

Κλείνοντας η ανακοίνωση αναφέρει: «Μπορεί να μην υπάρχει η φωνή των εργαζομένων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης μέσω της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά ζητήματα που καίνε τα λαϊκά στρώματα όπως: η σχολική στέγη, η μη επέκταση του ωραρίου των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων στο εμπόριο, η υποχρηματοδότηση των Δήμων, η ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου, η πολιτική προστασία, η αντίθεση στους σχεδιασμούς των ΑμερικανοΝΑΤΟικών στην περιοχή, κ.α. να βρεθούν στο προσκήνιο των εργατικών λαϊκών αγώνων της περιοχής. Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα για να έχει η ζωή μας χρώμα, ελπίδα και προοπτική, για να ανακουφίζεται η καθημερινότητα μας στην πόλη κόντρα στη μαυρίλα που ζούμε! Δεν μένουμε θεατές, γινόμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές για τη ζωή που έχουμε ανάγκη σήμερα κόντρα στην πολιτική της δημοτικής αρχής, της περιφέρειας και της κυβέρνησης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αλλαγή θεσμικού πλαισίου της Αυτοδιοίκησης ζητά η ΕΝΠΕ

Απ. Τζιτζικώστας: «Ήλθε η ώρα να μεταβούμε από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερε…