Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Εθελοντική αιμοδοσία στην ΕΝΑ Σύμβουλοι Ανάπτυξης την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Εθελοντική αιμοδοσία στην ΕΝΑ Σύμβουλοι Ανάπτυξης την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

0

Με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την ENA Σύμβουλοι Ανάπτυξης την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 16:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ENA.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Επειδή οι καθημερινές δράσεις δε σταματάνε και ούτε πρέπει να σταματάνε λόγω εκλογικών διαδικασιών. Οι ανάγκες των συνανθρώπων και των συμπολιτών μας για εξεύρεση αίματος και παραγώγων του είναι συνεχής. Σας καλούμε στην εξηκοστή (60η) εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 από τις 16:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ENA Σύμβουλοι Ανάπτυξης στο 3οχιλ. Ξάνθης-Καβάλας.

Ο Σύλλογος της “Αγάπης” αναπτύσσει συνεχώς νέες συνεργασίες και προσπαθεί να προωθήσει και αναπτύξει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, και στους διάφορους εργασιακούς και εργοστασιακούς χώρους, δίνοντας ευκαιρία στους συμπολίτες μας να αιμοδοτούν και να εξοικονομούν χρόνο χωρίς να μετακινούνται στις οικείες νοσοκομειακές υπηρεσίες αιμοδοσίας.

Ταυτόχρονα οι διάφορες εταιρείες δείχνουν και έμπρακτα σημάδια και με απτά αποτελέσματα της κοινωνικής ευαισθησίας, πολιτικής και ευθύνης τους προς το κοινωνικό σύνολο.

Προσφέρουμε λοιπόν το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά… και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Μάλιστα ανάλογα με την προσέλευση τα αίματα που θα μαζευτούν θα προσπαθήσουμε να τα στείλουμε για τις ανάγκες μετάγγισης των θαλασσαιμικών πολυμεταγγιζόμενων ατόμων στις περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας και Λαρίσης πάντα σε συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πολιτικές και προτεραιότητες στον αγροτικό τομέα της ΕΕ

Τα σημαντικά σημεία για την Ελλάδα Στο επίκεντρο του Συμβουλίου των υπουργών Γεωργίας και …