Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τέσσερις συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών σε Καβάλα, Ροδόπη και Έβρο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Τέσσερις συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών σε Καβάλα, Ροδόπη και Έβρο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

0

Κατασχέθηκαν τα οχήματα μεταφοράς, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν το Σάββατο 16/09 σε περιοχές της Καβάλας, της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία οδό Καβάλας – Ξάνθης αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι ως οδηγός ΙΧ, μετέφερε παράνομα έναν παράτυπο μετανάστη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών δύο ακόμη διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ, και να επιχειρούν να επιβιβάσουν τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ο τρίτος διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οχτώ παράτυπους μετανάστες.

Τέλος, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…