Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Οκτώ (8) προσλήψεις από την Ε.Φ.Α. Ξάνθης

Οκτώ (8) προσλήψεις από την Ε.Φ.Α. Ξάνθης

0

Ειδικότητες ΠΕ – ΔΕ – ΥΕ με 2μηνες και  τρίμηνες συμβάσεις

 

Αιτήσεις έως τις 9 Σεπτεμβρίου

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης προκήρυξε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών του έργου: «Συνέχιση της σωστικής ανασκαφής στον αγρό Κολακλίεβ στη θέση Παλιόχωρα Αβδήρων και διενέργεια δοκιμαστικών τομών σε οικόπεδα ιδιωτών». Το έργο που θα εκτελεστεί αφορά στη διενέργεια σωστικής ανασκαφής στον αγρό Κολακλίεβ, σε διενέργεια δοκιμαστικών τομών σε οικόπεδα ιδιωτών καθώς και στη συντήρηση, σχεδίαση και μελέτη των ευρημάτων που θα προκύψουν κατά την υλοποίησή του. Λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του έργου και για την έντεχνη και εμπρόθεσμη

υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων του έργου,

απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με τις ειδικότητες που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα.

Η σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών για τις ειδικότητες ΔΕ

Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης & ΥΕ Εργατών και σε χρονικό διάστημα τριών (3)

μηνών για την ειδικότητα ΠΕ Αρχαιολόγων, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31-12-2023.

Αναλυτικότερα:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΠΕ Αρχαιολόγων 2 θέσεις Αρχαίο Νεκροταφείο Αβδήρων & Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων
ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης 1 θέση Αρχαίο Νεκροταφείο Αβδήρων & Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων
ΥΕ Εργατών 6 θέσεις Αρχαίο Νεκροταφείο Αβδήρων & Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα

συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού

ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση prokyrixeis.efaxan@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της

υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης, Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, Τ.Κ. 67061, Άβδηρα Ξάνθης υπόψη κ. Καραπαναγιώτου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2541051003) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 31-8-2023 έως 9-9-2023).

 

Δύο (2) προσλήψεις στους Παιδικούς  του δήμου Αβδήρων

 

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά

δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο

Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής -Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας Δήμου

Αβδήρων», που εδρεύει στη Γενισέα της Περιφερειακής Ενότητας.

 

Κλάδος/ Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
ΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-07-2024 1
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ/ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Δ΄ ή D΄κατηγορίας με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-07-2024 1

 

Πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για τα 30 ΙΕΚ της ΔΥΠΑ

 

Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης

 

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα 30 ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, για το έτος κατάρτισης 2023-2024.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για την κατάταξή τους με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εντός 3 εργάσιμων ημερών, από 5.9.2023 έως 7.09.2023 και ώρα 23:59.

Η υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης γίνεται αποκλειστικά μέσω gov.gr:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο → Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ ΔΥΠΑ → Είσοδος στην υπηρεσία

(επιλέγετε το πεδίο Υποβολή Ένστασης, μέσα στην εφαρμογή διατίθεται έντυπο ένστασης το οποίο συντάσσεται από τον/την υποψήφιο/α και μεταφορτώνεται στην εφαρμογή).

Η ΔΥΠΑ υλοποιεί τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων καθώς και την υποβολή ενστάσεων, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με σκοπό να διασφαλίσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ:

Νέα / Ανακοινώσεις: https://www.dypa.gov.gr/   και

Κατάρτιση → ΙΕΚ ΔΥΠΑ → https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi → Καθηγητές στα ΙΕΚ.

 

«Ημέρες Καριέρας» για 90 επιχειρήσεις

Περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας στις ΔΥΠΑ

Στη Θεσσαλονίκη 15-16 Σεπτεμβρίου

 

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή και το Σάββατο 15-16 Σεπτεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ (26ης Οκτωβρίου 48, 54627), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 90 επιχειρήσεων που προσφέρουν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας. Πρόκειται για την 20η αντίστοιχη εκδήλωση της ΔΥΠΑ, που διοργανώνεται για τέταρτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας που αναζητούν προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Ειδικότητες

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται σε μεγάλο εύρος κλάδων τη οικονομίας, όπως πληροφορικής, χονδρικής και λιανικής πώλησης, παροχής ιατρικών υπηρεσιών, ενέργειας και ηλεκτροκίνησης, ψυχαγωγίας, logistics, τηλεπικοινωνιών, εξυπηρέτησης πελατών, βιομηχανίες τροφίμων, γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων, καλωδίων, τσιμέντου, ανελκυστήρων, συσκευασιών, χαρτιού, επίπλου, δομικών προϊόντων, καλλυντικών, υφάσματος και ένδυσης, μεταλλευτικών και τεχνικών έργων, έργων, μονώσεων, μεταλλικών κατασκευών, αλουμινοκατασκευών, κ.ά. Ενδεικτικά, οι ειδικότητες που αναζητούν οι επιχειρήσεις αφορούν: ηλεκτρολόγους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, χημικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, γεωλόγους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων, υπαλλήλους ποιοτικού ελέγχου, γεωπόνους, βιολόγους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ψυκτικούς, συντηρητές, μηχανουργούς και τεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων,  ηλεκτροσυγκολλητές, μηχανικούς και ηλεκτρολόγους οχημάτων, επιπλοποιούς-ξυλουργούς, εργάτες γενικών καθηκόντων,  νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, συμβούλους εξυπηρέτησης πελατών, προσωπικό κουζίνας, σέρβις και καθαριότητας, software developers, IT support, υπαλλήλους γραφείου και γραμματειακής υποστήριξης, graphic designers, στελέχη marketing και λογιστηρίου, οδηγούς, αποθηκαρίους, κ.ά.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-thessaloniki-2023-09

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ σε ειδικό χώρο (info corner).

Επιπλέον, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα πραγματοποιήσουν 4 εργαστήρια (workshops) συμβουλευτικής για τη δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, για την προετοιμασία επαγγελματικής συνέντευξης, τα βήματα για μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα και τη δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου.  Η συμμετοχή στις δράσεις είναι ελεύθερη κατόπιν επιτόπιας εγγραφής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «ΕΠΑΣ Μαθητείας & ΙΕΚ ΔΥΠΑ: Νέα Εποχή – Εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις του αύριο», με την παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη,  στελεχών της ΔΥΠΑ, του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά ημερίδων, που αποσκοπούν στην ενημέρωση των επιχειρήσεων για τη λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας AppInterN (Apprenticeship Inter-Network), που αποτελεί μια ακόμη καινοτομία της ΔΥΠΑ.

Η πλατφόρμα φιλοξενεί τρία εθνικά Career Hubs (ελληνικό, ιταλικό και ισπανικό) και σχεδιάστηκε ώστε να διευκολύνει τη διασύνδεση εκπαιδευόμενων και αποφοίτων των σχολών της ΔΥΠΑ με τις επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζόμενους με κατάλληλες δεξιότητες. Αντίστοιχα, διευκολύνει την αναζήτηση εργασίας από τους αποφοίτους, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα στη διεύθυνση: https://www.appintern.eu/

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ βρίσκονται στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthpoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΜΕ Ξάνθης: «Θεωρούμε απαράδεκτο να μετακυλίονται οι ευθύνες και η ανεπάρκεια του Υπουργείου σε όλη την εκπαιδευτική αλυσίδα»

Με δηκτική ανακοίνωση η ΕΛΜΕ Ξάνθης θίγει το ζήτημα των συγχωνεύσεων τμημάτων Ανακοίνωσε ε…