Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Γυναίκα μετέφερε δέκα παράτυπους μετανάστες στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης

Γυναίκα μετέφερε δέκα παράτυπους μετανάστες στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης

0

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Κυριακή 3/9 και την Δευτέρα 4/9 σε περιοχές της Ξάνθης, του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Κυριακής 3/9 στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή διότι οδηγώντας φορτηγάκι, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά παράτυπους μετανάστες.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει έξι παράτυπους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 4/9 στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν την τέταρτη γυναίκα, διότι την εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα δέκα παράτυπους μετανάστες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ληστεία στην Κομοτηνή: Δύο άντρες άρπαξαν πορτοφόλι από περαστικό

Συνελήφθη ο ένας   Συνελήφθη το Σάββατο 22-6-2024 το μεσημέρι στην Κομοτηνή, από αστυ…