Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε Έβρο και Ξάνθη

Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε Έβρο και Ξάνθη

0

Συνελήφθηκαν πέντε άτομα για μεταφορά παράτυπων μεταναστών την Κυριακή 30 και την Δευτέρα 31/07

Συνελήφθησαν την Κυριακή 30 και την Δευτέρα 31/07 σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Κυριακής σε Επαρχιακή οδό του Έβρου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι ως οδηγός ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έναν παράτυπο μετανάστη.

Σημειώνεται ότι το όχημα εντοπίσθηκε να έχει συγκρουστεί μετωπικά με άλλο ΙΧ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού – διακινητή και του διακινούμενου, καθώς επίσης και των έξι επιβαινόντων του άλλου οχήματος.

Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τρεις διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να επιβιβάζει σε  φορτηγάκι πέντε  παράτυπους μετανάστες προκειμένου να τους προωθήσει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τους οποίους προηγουμένως είχαν οδηγήσει πεζή στο παραπάνω σημείο οι άλλοι δύο άντρες.

Στη τρίτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης ο πέμπτος διακινητής, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί  φορτηγάκι και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι παράτυποι μετανάστες.

Στη συνέχεια,κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Σουφλίου Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…