Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τέσσερις συλλήψεις διακινητών σε μία μέρα στην ΑΜΘ

Τέσσερις συλλήψεις διακινητών σε μία μέρα στην ΑΜΘ

0

Εντοπίστηκαν τα άτομα στον Έβρο και στην Ροδόπη και κατασχέθηκαν τα οχήματά τους

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 13 Ιουλίου σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, μετέφεραν σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει πέντε παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στον ίδιο οικισμό, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ , στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε πέντε παράτυπους μετανάστες.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 22-11-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ο τρίτος διακινητής, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι οδηγώντας φορτηγάκι μετέφερε δέκα  παράτυπους μετανάστες.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…