Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ UEFA Champions League: Σήμερα το βράδυ η Manchester City και η Inter αναμετρώνται με φόντο το ευρωπαϊκό τρόπαιο

UEFA Champions League: Σήμερα το βράδυ η Manchester City και η Inter αναμετρώνται με φόντο το ευρωπαϊκό τρόπαιο

0

Ο σημερινός τελικός θα διεξαχθεί στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» στην Κωνσταντινούπολη

Μπορεί τόσο αγωνιστικά όσο και στις στοιχηματικές αποδόσεις η Ίντερ να παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ, ωστόσο οι Ιταλοί διαθέτουν περισσότερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. Θεωρητικά οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό, ευελπιστώντας πως η υψηλή πίεση αλλά και κυκλοφορία της μπάλας της Μάντσεστερ Σίτι θα τους δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάποια κόντρα επίθεση.

Οι δηλώσεις των προπονητών

«Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα. Αξίζαμε ό,τι έχουμε καταφέρει. Όσον αφορά το σύγχρονο ποδόσφαιρο, υπάρχει το προ Γκουαρδιόλα και το μετά Γκουαρδιόλα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να παίξουμε ομαδικά ξέροντας ότι θα αντιμετωπίζουμε τους καλύτερους. Έχουν μια φανταστική ομάδα και έναν προπονητή που έχει σημαδέψει τούτη την ποδοσφαιρική εποχή», ανέφερε από την πλευρά του ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

«Είμαι κάτι περισσότερο από ήρεμος. Είμαι ευγνώμων με όσα έχουν κάνει οι παίκτες μου, αλλά οι τελικοί είναι διαφορετικοί. Δεν είναι εύκολο να παίξεις κόντρα σε τέτοιες άμυνες. Πρέπει να έχουμε ρυθμό και υπομονή. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει το σωστό τέμπο γιατί αλλιώς το άγχος γίνεται πρόβλημα από κάποια στιγμή και μετά. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά ο αντίπαλος έχει πολλή ποιότητα», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Η μετάδοση του αγώνα (σέντρα στις 22:00 σήμερα Σάββατο) θα γίνει από το COSMOTE SPORT 1 HD, και θα προβληθεί ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα και από τη συχνότητα MEGA.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …